25.9 C
Nicosia
Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024 | 11:29

«Κοπιάστε να κουβεντιάσουμε» για τον καρκίνο του λάρυγγα – 3ο podcast της ενημερωτικής σειράς με επίκεντρο τον καρκίνο

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, με τη στήριξη της Eurolife παρουσιάζει το τρίτο ενημερωτικό Podcast της σειράς «Κοπιάστε να Κουβεντιάσουμε» με θέμα αυτή τη φορά, τον καρκίνο του λάρυγγα.

Στο νέο επεισόδιο, ο οικοδεσπότης της σειράς Podcast, Δρ. Δημήτριος Βόμβας, Διευθυντής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας & Πυρηνικής Ιατρικής του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου έχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με την κα Λουίζα Ζορπά, επιβιώσασα με καρκίνο του λάρυγγα και μέλος του ΔΣ του ΠΑΣΥΚΑΦ, η οποία περιγράφει την προσωπική της διαδρομή από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπευτική αντιμετώπιση και αποκατάσταση. Στο πλαίσιο της συζήτησης, η κα Ζορπά περιγράφει τα συναισθήματα και προκλήσεις που αντιμετώπισε, μοιράζεται τις σκέψεις και τους φόβους που είχε, καθώς και την υποστήριξη που δέχθηκε από την οικογένεια και το ιατρικό προσωπικό.

Αναφερόμενος στο τρίτο Podcast, ο Δρ Βόμβας τόνισε: «Η εμπειρία της κας Ζορπά που τόσο απλόχερα μοιράζεται μαζί μας, υπογραμμίζει τη σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, και την ανάγκη για μια συνολική προσέγγιση στη θεραπεία που περιλαμβάνει τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική υγεία αλλά και την αποκατάσταση».

Η σειρά ενημερωτικών podcasts, «Κοπιάστε να Κουβεντιάσουμε» συνεχίζουν να προσφέρουν σημαντικές και συγκινητικές συζητήσεις με ειδικούς και ασθενείς, φωτίζοντας διάφορες πτυχές των ογκολογικών ασθενειών και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας πιο ενημερωμένης και υποστηρικτικής κοινότητας. Ο Δρ. Βόμβας, με τους φιλοξενούμενούς προσεγγίζουν ποικίλα ογκολογικά θέματα, παρέχοντας ερμηνείες και εξηγήσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν το κοινό, καταρρίπτοντας παράλληλα μύθους γύρω από τον καρκίνο.

Το νέο podcast της σειράς «Κοπιάστε να Κουβεντιάσουμε» είναι διαθέσιμα μέσω των καναλιών των Alpha Podcasts σε YouTube, Spotify, SoundCloud και Apple Podcasts.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στο γήπεδο της ΡΑΕΚ η «μπάλα» για ηλ.διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Συνεδριάζει για αναθεώρηση της απόφασής της

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η πολυαναμενόμενη συνεδρία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), η οποία αναμένεται να αναθεωρήσει σημεία...

Υπ. Δικαιοσύνης: Ο εκσυγχρονισμός της ΕΥ προχωρά ανεξαρτήτως προσώπων

Οι διαδικασίες για τις θεσμικές ρυθμίσεις που αφορούν τον εκσυγχρονισμό της Νομικής και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, θα προχωρήσουν όπως είχαν τροχοδρομηθεί εδώ και καιρό,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!