27.8 C
Nicosia
Τρίτη 24 Σεπτέμβριος 2024 | 13:29

Rolls of goodness: η μαγεία του αυθεντικού sushi στα wagamama

Για κάποιους το sushi είναι απλά ένα παραδοσιακό ιαπωνικό πιάτο. Όμως για τα wagamama, τα πιο δημοφιλή εστιατόρια κουζίνας ασιατικής επιρροής στην Κύπρο, το sushi είναι πολλά παραπάνω: είναι ένας καμβάς γεύσεων, που υφαίνεται με τέχνη και λεπτότητα, αλλά και ένα μοναδικό ταξίδι απόλαυσης στην Ιαπωνία!

Η μαγεία του sushi στα wagamama ξεκινά από τις πρώτες ύλες που ακολουθούν τα υψηλότερα ποιοτικά standards, και αποτελούν τη βάση της δημιουργίας. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνουν οι σεφ των wagamama, άνθρωποι με αγάπη και πάθος για το sushi, αλλά και τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για τις ιδιαιτερότητές του. Δουλεύοντας με ενθουσιασμό, αλλά και σεβασμό, αποκαλύπτουν όλη την ομορφιά και τη σοφία της ιαπωνικής κουζίνας σε κάθε πιάτο sushi.

Όμως το ταξίδι στον κόσμο του αυθεντικού sushi δεν είναι μόνο υπόθεση ουρανίσκου. Η κομψή παρουσίαση των πιάτων, αλλά και το όμορφο περιβάλλον που γαληνεύει την ψυχή, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να απολαύσει κάποιος sushi με την ψυχή του. Uramaki, nigiri, sashimi, hosomaki, temari, αλλά και χορταστικά platters 10 έως 60 τεμαχίων υπόσχονται στιγμές μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας.

Τέλος, τα wagamama δεν επαναπαύονται ποτέ. Συνεχώς αναζητούν καινούριους συνδυασμούς και νέες γεύσεις που κρατάνε πάντα τη μαγεία του sushi ζωντανή. Το αποτέλεσμα; Signature πιάτα sushi που υπογράφουν τη διαφορά. Στο φετινό, καλοκαιρινό μενού κλέβουν την παράσταση τα εξής πιάτα:

Tiger roll: Χρυσαφένιες γαρίδες tempura αγκαλιάζουν την απαλή υφή του αβοκάντο, ενώ ο βελούδινος σολομός, το δροσερό αγγούρι και το τυρί κρέμα, δημιουργούν ένα σύνολο που μαγεύει τον ουρανίσκο. Η σάλτσα unagi προσθέτει μια γλυκόξινη νότα, ενώ η πικάντικη μαγιονέζα αφήνει μια ζεστή αίσθηση που ολοκληρώνει ένα μαγικό ταξίδι γεύσης.

Alaska roll: Ο σολομός tempura με την τραγανή του κρούστα συναντά την ευγενική γεύση των τρυφερών σπαραγγιών και την κρεμώδη υφή του αβοκάντο, δημιουργώντας μια σύνθεση που μαγεύει τις αισθήσεις. Επιπλέον, ο καπνιστός σολομός, με το βαθύ του άρωμα, αγκαλιάζει τις ζωηρές νότες της κόκκινης πιπεριάς, ενώ η μαγιονέζα μαύρης πιπεριάς προσθέτει πιπεράτη αρμονία.

Squid maki roll: Το καλαμάρι, αποκαλύπτει τη θαλασσινή του αψάδα σε κάθε μπουκιά, ενώ η μαγιονέζα, με την πλούσια υφή της, σμίγει αρμονικά με τη ντελικάτη σάλτσα σουσαμιού και το δροσερό ponzu dressing. Η σάλτσα ταρτάρ και το φρέσκο σχοινόπρασο, που προσθέτει μια αρωματική πινελιά, ολοκληρώνουν αυτό το γαστρονομικό ποίημα, μια συμφωνία που ενώνει τη θάλασσα με τη γη.

Υπάρχει άραγε κάτι πιο μαγικό από την εμπειρία sushi στα wagamama; Ναι, ένα ταξίδι στη μαγική Ιαπωνία! Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι, τα wagamama προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό για ένα ταξίδι 2 ατόμων στην πατρίδα του sushi.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Στα κουπόνια συμμετοχής, σε όλα τα εστιατόρια wagamama, υπάρχουν κωδικοί QR που με ένα σκανάρισμα οδηγούν στην ιστοσελίδα συμμετοχής. Οι θαμώνες συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και το ταξίδι μπορεί να γίνει δικό τους. Σημειώνεται ότι οι πελάτες μπορούν να παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό σε κάθε επίσκεψή τους στα wagamama.

Γνωρίστε σήμερα τη μαγεία του αυθεντικού sushi στα wagamama και πετάξτε για Ιαπωνία!

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/wagamama.cyprus

https://www.instagram.com/wagamama_cyprus/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Νέο κατάστημα VICKO στη Λευκωσία

Το δεύτερο κατάστημα VICKO στη Λευκωσία εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024. Πρόκειται για ένα κατάστημα 440τ.μ. που αποτελεί το δεύτερο από το δίκτυο καταστημάτων...

Χρονιά ορόσημο το 2024 για δύο εργοστάσια της Škoda Auto

Φέτος, η Škoda Auto τιμά δύο σημαντικές επετείους σε δύο από τα πιο σημαντικά εργοστάσιά της, στο Kvasiny και στο Vrchlabí. Η μονάδα παραγωγής...

Ντάιμον (JP Morgan): Η γεωπολιτική κατάσταση χειροτερεύει – Ετοιμαστείτε για παρατεταμένο πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας

Ένα χρόνο αφότου ο Τζέιμι Ντάιμον της JP Morgan χαρακτήρισε τη γεωπολιτική ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο στον κόσμο, έκρουσε ξανά τον κώδωνα του κινδύνου,...

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, 4ος ο ΣΥΡΙΖΑ – Δούκας, Κασσελάκης προβάδισμα στις εσωκομματικές κάλπες

Την κυριαρχία της ΝΔ στο πολιτικό σύστημα, αν και με ποσοστά πολύ χαμηλότερα των εθνικών εκλογών, την παγίωση του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση και...

Τραμπ: Ο Ζελένσκι είναι ο καλύτερος πλασιέ όλων των εποχών

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θέλει «τόσο πολύ» να κερδίσει η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το...

Προτροπή από τη Βρετανία για ευελιξία προς επανέναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό

Επίδειξη ευελιξίας με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό ζήτησε το Foreign Office απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το τι ελπίζει...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!