28.8 C
Nicosia
Παρασκευή 17 Μάιος 2024 | 15:02

Δεν αποδέχθηκε ο Γιώργος Κάρουλλας την πρόταση για υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας

Δεν αποδέχεται την πρόταση της Αννίτας Δημητρίου, να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον δήμο Λάρνακας, ο αντιπρόεδρος και βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κάρουλλάς. Όπως αναφέρεται σε μήνυμα που έστειλε προς τα μέλη του κόμματος, ο ίδιος ευγενικά απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

Ειδικότερα ο κ. Κάρουλλας αναφέρει ότι η πρόεδρος του κόμματος και άλλα ηγετικά στελέχη, «έθεσαν ενώπιον μου το ενδεχόμενο να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας. Ευγενικά απορρίπτω την πρόταση την πρόταση όπως είχα αναφέρει επανειλημμένα στις συζητήσεις μέχρι και μία ώρα πριν τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου σήμερα και συνεχίζω να υπηρετώ ως αντιπρόεδρος και βουλευτής Αμμοχώστου».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου, η Αννίτα Δημητρίου έλαβε το λόγο και ανέφερε πως ο Γιώργος Κάρουλλας έχει όλα τα εχέγγυα για τη δημαρχία της Λάρνακας και ως εκ τούτου τον προτείνει ως υποψήφιο. πως, «Ο Γιώργος Κάρουλλας ενσαρκώνει και συνδυάζει τα πιο πάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι άνθρωπος της δράσης, άνθρωπος του αποτελέσματος, άνθρωπος που με ευσυνειδησία είναι δίπλα σε όσους και όσες τον χρειάζονται. Αυτά δεν είναι θεωρία. Τα απέδειξε στην πράξη από όπου και αν υπηρέτησε».

«Ως άνθρωπος μου μεγάλωσε και ζει καθημερινά τη Λάρνακα γνωρίζει καλά τα προβλήματά της, και όχι μόνο αυτό. Γνωρίζει και τις αναγκαίες λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν», είπε.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Γιώργος Κάρουλλας έχει τα εχέγγυα, τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας, ανέφερε σε γραπτή της δήλωση η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Επεσήμανε πως ο κ. Κάρουλλας είναι άνθρωπος της δράσης και του αποτελέσματος, που με ευσυνειδησία είναι δίπλα σε όσους και όσες τον χρειάζονται και ότι αυτά τα απέδειξε στην πράξη από όπου και αν υπηρέτησε.

Σύμφωνα με την κ. Δημητρίου ο Γιώργος Κάρουλλας ως άνθρωπος μου μεγάλωσε και ζει καθημερινά τη Λάρνακα γνωρίζει καλά τα προβλήματά της και τις αναγκαίες λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν.

“Αυτή είναι η εισήγησή μου καθώς είμαι βέβαιη ότι είναι μια υποψηφιότητα που θέτει την ευημερία των δημοτών της Λάρνακας πάνω από οτιδήποτε άλλο”, κατέληξε η κ. Δημητρίου.

Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου:

«Λέμε συχνά εμείς οι πολιτικοί πως αυτό που μέτρα είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Λέμε επίσης ότι χρειάζονται άνθρωποι με προσόντα, ικανότητες και όραμα για να υπηρετήσουν τους πολίτες. Η πηγαία διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μας είναι επίσης απολύτως αναγκαία.

Είναι πεποίθησή μου ότι ο Γιώργος Κάρουλλας ενσαρκώνει και συνδυάζει τα πιο πάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι άνθρωπος της δράσης, άνθρωπος του αποτελέσματος, άνθρωπος που με ευσυνειδησία είναι δίπλα σε όσους και όσες τον χρειάζονται. Αυτά δεν είναι θεωρία. Τα απέδειξε στην πράξη από όπου και αν υπηρέτησε.

Ως άνθρωπος μου μεγάλωσε και ζει καθημερινά τη Λάρνακα γνωρίζει καλά τα προβλήματά της, και όχι μόνο αυτό. Γνωρίζει και τις αναγκαίες λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν.

Ο Γιώργος Κάρουλλας έχει τα εχέγγυα, τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή είναι η εισήγησή μου καθώς είμαι βέβαιη ότι είναι μια υποψηφιότητα που θέτει την ευημερία των δημοτών της Λάρνακας πάνω από οτιδήποτε άλλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ξεκινά από 31 Μαΐου η καταβολή του επιδόματος τέκνου για το 2024

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πρόσθετη αύξηση 5% στο Επίδομα Τέκνου και η ένταξη στο Επίδομα φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υφυπουργείο...

Καθώς η Ρωσία προελαύνει, το ΝΑΤΟ εξετάζει την αποστολή εκπαιδευτών στην Ουκρανία

Παρ’ όλο που ο Τζο Μπάιντεν εξακολουθεί να δηλώνει ότι δεν θα υπάρξουν αμερικανικά στρατεύματα στο ουκρανικό έδαφος καθότι η κίνηση αυτή θα μπορούσε να...

Κιβωτός του Κόσμου: Άρχισαν οι καταθέσεις στη δίκη του πατρός Αντωνίου για σωματικές τιμωρίες και απειλές στα παιδιά

Χωρίς την παρουσία του πατρός Αντωνίου στο δικαστήριο, άρχισαν οι καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη όπου είναι κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε κακοποιητικές συμπεριφορές και σωματικές τιμωρίες σε...

Η «εμπορική» βαλίτσα του Πούτιν στην Κίνα

Μιχάλης Ψύλος • [email protected] Μπορεί ο Ουκρανός πρόεδρος,  Βολοντίμιρ Ζελένσκι να ακύρωσε όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό τις επόμενες ημέρες, λόγω της ρωσικής προέλασης στην περιοχή του Χάρκοβο, αλλά ο...

Αλγερία: Βρέθηκε 45χρονος μετά από 26 χρόνια – Τον κρατούσε όμηρο σε κελάρι ο γείτονας

Σε κελάρι μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του βρέθηκε 45χρονος άνδρας, τον οποίο κρατούσε «όμηρο» γείτονας του για 26 χρόνια. Ο λόγος γίνεται για τον 45χρονο -σήμερα- Ομάρ...

Η επόμενη μεγάλη γεωπολιτική κρίση πιθανόν να φέρει τη σφραγίδα του Κιμ

Βαλλιστικό πύραυλο προς τα ύδατα, στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της, εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα, λίγες ώρες αφότου η αδελφή του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν κατέρριψε ως «επιστημονική...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!