28.2 C
Nicosia
Πέμπτη 9 Μάιος 2024 | 15:13

Αστυνομία: Καταδίωξη οδηγού με εντάλματα σύλληψης στη Λεμεσό – Χειροπέδες στον οδηγό

Σε κινητοποίηση τέθηκε μέρα μεσημέρι η Αστυνομία στη Λεμεσό με καταδίωξη προσώπου που καταζητείτο, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Κολωνακίου στην περιοχή της Λινόπετρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, ένα όχημα όπου ο συνοδηγός ήταν πρόσωπο που εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από το ΤΑΕ Λάρνακας. Το όχημα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και τα μέλη της Δύναμης, έκανα σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Εντούτοις, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και οδηγώντας αμελώς και απερίσκεπτα, παραβιάζοντας σήματα τροχαίας και προκαλώντας τροχαία δυστυχήματα, τράπηκε σε φυγή. Αφού έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος ωστόσο οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Από έρευνες που έγινε στην περιοχή εντοπίστηκε κρυμμένος σε κοντινό σημείο ο 35χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για ανάκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πυρκαγιά στην Βιομηχανική Αγίου Σύλα: Εντολές για εκκένωση των εργοστασίων

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική στη Λεμεσό μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Βιομηχανικής Αγίου Συλά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της δύναμης, κ....

Υπ. Υγείας: Αυξητική η τάση των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες στην Κύπρο

Στην Κύπρο ο εκτιμώμενος αριθμός των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες ανέρχεται περίπου στους 1.400, συμπεριλαμβανομένων 697 με μείζονα β-θαλασσαιμία, 104 με ενδιάμεση β-θαλασσαιμία, ενώ η...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!