30.3 C
Nicosia
Παρασκευή 31 Μάιος 2024 | 14:49

Άνδρας δοκιμάζει τα πιο παράξενα τελευταία γεύματα θανατοποινιτών και γίνεται viral

Μαγειρεύει και δοκιμάζει τα τελευταία γεύματα διαβόητων θανατοποινιτών που εκτελέστηκαν για τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξαν.

Κι όμως ο 23χρονος Josh Slavin έχει γίνει viral στο διαδίκτυο από τα βίντεο που κάνει, όπου επιλέγει τυχαία πρόσωπα, κοιτάει τα πιάτα που διάλεξαν και στη συνέχεια την ιστορία πίσω από το έγκλημα που διέπραξαν.

Επικεντρώνεται συνήθως σε εγκληματίες στις ΗΠΑ, αλλά κάνει και μερικές εξαιρέσεις, όπως με το πιάτο που επέλεξε ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ της Γαλλίας, που εκτελέστηκε στη γκιλοτίνα κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης.

«Οι ιστορίες τους περιλαμβάνουν το φόντο του πώς συνέβη η υπόθεσή τους, τι μπορεί να έφαγαν μεγαλώνοντας», είπε και πρόσθεσε πως βαθμολογεί με «S» το καλύτερο πιάτο και με «D» το χειρότερο.

 

26 εγκληματίες

Από την 1η Σεπτεμβρίου που ξεκίνησε το πρότζεκτ μέχρι και σήμερα έχει ασχοληθεί με 26 διαφορετικούς εγκληματίες, με πρώτο τον καταδικασμένο δολοφόνο Ricky Ray Rector, που ζήτησε μπριζόλα, τηγανητό κοτόπουλο, ένα κεράσι Kool-Aid και πίτα με πεκάν.

«Δεν υπήρχε λόγος για τον οποίο τον επέλεξα για να ξεκινήσω», είπε ο Josh και πρόσθεσε πως «οι αληθινοί λάτρεις του εγκλήματος ενδιαφέρονται για το τελευταίο γεύμα του θανατοποινίτη. Έχουμε μια έμφυτη αγάπη και μια νοσηρή περιέργεια για τέτοιου είδους πράγματα».

Νο. 1 γεύμα

Ο 23χρονος έχει δοκιμάσει διάφορα γεύματα, όπως εκείνα που επέλεξαν ο κατά συρροή δολοφόνος Ted Bundy ή ο βομβιστής της Οκλαχόμα, Timothy McVeigh, όμως ξεχώρισε το φαγητό που επέλεξε ο serial killer Alton Coleman.

Ο Alton Coleman μαζί με την Debra Brown μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου του 1984 σκότωσαν οκτώ άτομα, στοχεύοντας κυρίως νεαρά κορίτσια κάτω των 10 ετών, με τον άνδρα να τα βιάζει και στη συνέχεια να τα δολοφονεί.

 

«Το Νο. 1 γεύμα που έφτιαξα ήταν του Alton Coleman», είπε και σημείωσε πως «επέλεξε να φάει φιλέτο μινιόν με σάλτσα μανιταριών, μπισκότα και σάλτσα, τηγανητό κοτόπουλο, τηγανιτές πατάτες, μπρόκολο με τυρί, λαχανικά, ροδέλες από κρεμμύδι, ψωμί καλαμποκιού, μια σαλάτα, πίτα γλυκοπατάτας, παγωτό βούτυρο πεκάν και κόλα κεράσι πριν εκτελεστεί με θανατηφόρα ένεση το 2002».

«Ο θάνατος είναι κάτι που προφανώς αντιμετωπίζουν όλοι», είπε και τόνισε πως «το να έχεις τη σπάνια ευκαιρία να επιλέξεις ακριβώς τι θέλεις να φας αμέσως πριν πεθάνεις, είναι μια πολύ σπάνια ανθρώπινη περίσταση και αυτό είναι συναρπαστικό».

*Πληροφορίες από New York Post

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Την πρόταση του ΑΚΕΛ για τέλος στις τράπεζες παρουσίασε στον ΔΚΤ ο Στεφάνου

Την πρόταση του ΑΚΕΛ για την επιβολή έκτακτου τέλους στα απροσδόκητα κέρδη των τραπεζών παρουσίασε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ στον νέο Διοικητή της Κεντρικής...

Κρίσιμη συνάντηση του ΟΠΕΚ+ – Πού μπορεί να οδηγήσει την τιμή του πετρελαίου

Σε παράταση των περικοπών παραγωγής προσανατολίζονται οι πετρελαιοπαραγωγοί χώρες μέλη του ΟΠΕΚ+ που θα συναντηθούν το σαββατοκύριακο, παρόλο που η ανησυχία για ανεπάρκεια στην προσφορά δεν έχει...

Ρωσία: Έτοιμη για πόλεμο με τη Δύση; «Σκληρή» απάντηση και απειλές για χρήση πυρηνικών μετά το «ΟΚ» Μπάιντεν

Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσίας στις αναφορές ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, έδωσε το «πράσινο φως» στην Ουκρανία για πλήγματα εντός της ρωσικής επικρατείας, αποκλειστικά κοντά στην περιοχή...

Πυρκαγιά στην περιοχή του Άγιου Συλά – Στη μάχη τρία εναέρια μέσα

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/05) στην περιοχή του Άγιου Συλά στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Ανδρέα Κεττή,...

Τρέχουν για το έργο στο λιμάνι Λάρνακας – Χρονοβόρα η διαδικασία

Το απόγευμα γίνεται το πρώτο βήμα για τη λήψη απόφασης για το μέλλον του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας, αφού ο Υπουργός Μεταφορών,...

ΠτΔ: Kρίσιμος ο Ιούνιος για Κυπριακό, ελπίζουμε σε θετικές εξελίξεις

Ο Ιούνιος είναι ένας κρίσιμος μήνας, λαμβάνοντάς υπόψη και την ετοιμασία, από μέρους της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, της σχετικής έκθεσης δήλωσε...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!