24.8 C
Nicosia
Τρίτη 25 Ιούνιος 2024 | 10:13

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή στο συγκρότημα της Χλώρακας – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί κατά την σύλληψη ατόμου

Θέτοντας σε εφαρμογή τις αποφάσεις της χθεσινής σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, σήμερα Τρίτη μεταξύ  των ωρών 0600-1100, διενεργήθηκε επιχείρηση στο συγκρότημα πολυκατοικιών Saint Nickolas, στην Χλώρακα με σκοπό την καταγραφή των ενοίκων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σημείωσε πως ελέγχθηκαν όλα τα διαμερίσματα τα οποία αριθμούνται στα 250 περίπου.

Επεσήμανε επίσης πως εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν τα στοιχεία 81 προσώπων, Αραβικής και Αφρικανικής καταγωγής, και συγκεκριμένα 39 άντρες, 17 γυναίκες και 25 ανήλικοι.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνέχισε, συνελήφθηκαν αυτόφωρα 2 άντρες για εξακρίβωση στοιχείων.

Ο ένας εκ των δύο τελικά συνέχισε, ήταν στην Κύπρο νόμιμα και αφέθηκε ελεύθερος. Για τον δεύτερο ακόμη να ξεκαθαρίσει το καθεστώς διαμονής του.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο δεύτερος συλληφθείς προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη της ΥΑΜ τα οποία εξεταζονται στο Νοσοκομείο  Πάφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Σκηνικό διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ

Ατμόσφαιρα διάσπασης επικρατεί και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης στοχοποίησε τον ιστορικό ηγέτη του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε μαζί με εκατοντάδες...

Απάντηση Λετυμπιώτη σε Φιντάν: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί εμπλοκής της Κύπρου στον πόλεμο στη Γάζα

Εντελώς ανυπόστατοι είναι οι ισχυρισμοί, οι οποίοι αναφέρονται σε εμπλοκή της Κύπρου είτε σε επιχειρήσεις, είτε σε παροχή διευκολύνσεων στη σύγκρουση του Ισραήλ με...

Τα νέα μέτρα-κυρώσεις της Ε. Ένωσης κατά της Ρωσίας

Μέτρα που θέτουν στο στόχαστρο τον λεγόμενο «σκιώδη στόλο» με τον οποίο το Κρεμλίνο παρακάμπτει τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, με την προσθήκη σε...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!