29.8 C
Nicosia
Τετάρτη 3 Ιούλιος 2024 | 10:25

Μελόνι: Συμφωνεί με κάθε μέτρο που βοηθά στον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης

«Η Ευρώπη πρέπει να ελέγχει τα εξωτερικά της σύνορα και συμφωνώ με κάθε μέτρο που μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης», δήλωσε την Πέμπτη η Ιταλίδα Πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

Πρόσθεσε ότι χρειάζονται διαφορετικά εργαλεία βάσει διαφορετικών συνόρων και ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για όλα τα σύνορα και τα θαλάσσια. «Πιστεύω ότι πρέπει να συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι η ΕΕ πρέπει να διαχειριστεί τη μετανάστευση και αυτό δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε προσερχόμενη χθες στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Είπε πάντως ότι έγιναν κάποια βήματα και το γεγονός ότι η μετανάστευση έχει γίνει «ευρωπαϊκό ζήτημα» είναι ήδη «ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Η SoEasy Insurance βάζει «τέρμα» στο άγχος των απλήρωτων τιμολογίων

Η SoEasy Insurance, μία εταιρεία με στόχο την παροχή διευρυμένης γκάμας προϊόντων προς τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ακόμη καινοτόμου...

Εικόνες καταστροφής στην Καραϊβική: Ο τυφώνας Μπέριλ ισοπέδωσε νησί, άστεγοι σχεδόν όλοι οι κάτοικοι

Απόλυτα καταστροφικό ήταν το πέρασμα του τυφώνα Μπέριλ (Beryl ) από την Καραϊβική, ο οποίος χτύπησε τα εξωτικά νησιά με ταχύτητες ανέμων που ξεπερνούσαν τα 260...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!