20.4 C
Nicosia
Παρασκευή 17 Μάιος 2024 | 9:31

Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2022

Ανεξάρτητα αν στρίβεις δεξιά ή αριστερά όταν μπαίνεις σε ένα αεροπλάνο, κάποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν μια πολύ καλύτερη εμπειρία από κάποιες άλλες. Το AirlineRatings.com μόλις ανακοίνωσε την Αεροπορική του Έτους για το 2022 και η Qatar Airways κέρδισε το σημαντικό αυτό βραβείο. Ακολουθούν οι 20 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και τι χρειάζεται για να μπει κανείς στη λίστα. 

Δύο περιοχές είναι που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: για να εξασφαλίσουν υψηλή θέση, οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να έχουν επτάστερη αξιολόγηση στην ασφάλεια και να επιδεικνύουν ηγεσία στην καινοτομία για την άνεση των επιβατών. Στην κατάταξη η Qatar Airways  κέρδισε την πρώτη θέση λόγω της “καινοτομίας στην καμπίνα, τις υπηρεσίες επιβατών και της δέσμευσης της να συνεχίσει να λειτουργεί κατά την πανδημία της COVID”.

Οι κορυφαίες 20 αεροπορικές παγκοσμίως, σύμφωνα με το AirlineRatings.com είναι:

Qatar Airways

Air New Zealand

Etihad Airways

Korean Air

Singapore Airlines

Qantas

Virgin Australia

EVA Air

Turkish Airlines

All Nippon Airways

Cathay Pacific Airways

Virgin Atlantic

Japan Air Lines

JetBlue

Finnair

Emirates

Hawaiian

Air France/KLM

Alaska Airlines

British Airways

“Εστιάζουμε στην ηγεσία και σε αεροπορικές που καινοτομούν για να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στην εμπειρία των επιβατών”, σχολίασε ο Geoffrey Thomas, αρχισυντάκτης της AirlineRatings.com και πρόσθεσε: “φυσικά, αυτή την περίοδο, η αεροπορική βιομηχανία βρίσκεται κάτω από πρωτοφανή πίεση καθώς προσπαθεί να ανακάμψει από τα χαμηλά της πανδημίας της COVID-19”.

Πηγή: Forbes

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!