31.8 C
Nicosia
Τετάρτη 25 Σεπτέμβριος 2024 | 16:23

LIVE: Ο Ζελένσκι ζητεί τη μεσολάβηση του Πάπα, αλλά και νέες κυρώσεις στη Ρωσία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Μπάιντεν πιστεύει ότι ο Βλ. Πούτιν είναι με την «πλάτη στον τοίχο» στην Ουκρανία, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα να καταφύγει στη χρήση χημικών ή βιολογικών όπλων.  Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι επέμεινε στην ανάγκη μιας «συνάντησης», «οποιασδήποτε μορφής», με τον Ρώσο ομόλογό του. Απετράπη πιθανή απόπειρα δολοφονίας του Ζελένσκι. Δεν θα διαρκέσουν πάνω από 3 μέρες τα πυρομαχικά των Ρώσων, λέει ο ουκρανικός στρατός. Κάνει λόγο για αυξημένη ρωσική παρουσία στον αέρα τις τελευταίες 24 ώρες. Ο Ρ. Καντίροφ ισχυρίζεται ότι Τσετσένοι μαχητές βρίσκονται στη Μαριούπολη. Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

15:26

Χωρίς τέλος οι προσφυγικές ροές – Πάνω από 3,5 εκατ. έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία

Πάνω από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία για να ξεφύγουν από τον πόλεμο, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τα Ηνωμένα Εθνη, με τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης να αγωνίζονται να τους προσφέρουν φροντίδα.

Όπως ανακοίνωσε συγκεκριμένα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο αριθμός των Ουκρανών που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα ανέρχεται σε 3.528.346, με πάνω από δύο εκατομμύρια να έχουν περάσει τα σύνορα με την Πολωνία.

15:07

Γιατί σκοτώνονται οι Ρώσοι στρατηγοί;

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στις 26 Φεβρουαρίου, έχουν αναφερθεί πέντε θάνατοι Ρώσων στρατηγών, αριθμός ο οποίος εφόσον επιβεβαιωθεί από το Κρεμλίνο δεν είναι μικρός, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ρόλος τους είναι να διοικούν και να επιβλέπουν τη στρατηγική αντί να διεξάγουν τακτικές ενέργειες στο έδαφος. Συγκρτικά, ο συνολικός αριθμός των Αμερικανών στρατηγών που σκοτώθηκαν το διάστημα μεταξύ 1965 και 1975 στο Βιετνάμ ήταν μόλις 12. Γιατί επομένως η Ρωσία έχει χάσει πέντε σε ένα μήνα;

15:05

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Komsomolskaya Pravda για τους 9.681 νεκρούς Ρώσους στρατιώτες, τη δημοσίευση του οποίου η εφημερίδα απέδωσε σε επίθεση από χάκερ,  ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Μιχάιλο Ποντόλιακ, είπε ότι το συγκεκριμένο άρθρο σηματοδοτεί «μόνο την αρχή της συνειδητοποίησης της εθνικής καταστροφής (των Ρώσων).

«Στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν σχεδόν διπλάσιοι από τους Ρώσους που σκοτώνονται», έγραψε στο Telegram.

15:05

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Komsomolskaya Pravda για τους 9.681 νεκρούς Ρώσους στρατιώτες, τη δημοσίευση του οποίου η εφημερίδα απέδωσε σε επίθεση από χάκερ,  ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Μιχάιλο Ποντόλιακ, είπε ότι το συγκεκριμένο άρθρο σηματοδοτεί «μόνο την αρχή της συνειδητοποίησης της εθνικής καταστροφής (των Ρώσων).

«Στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν σχεδόν διπλάσιοι από τους Ρώσους που σκοτώνονται», έγραψε στο Telegram.

14:46
14:45

2.389 παιδιά από το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ απήχθησαν, λέει η αμερικανική πρεσβεία

Σύμφωνα με την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο, το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι 2.389 παιδιά από την Ουκρανία «απήχθησαν παράνομα» από τις περιφέρειες του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ στη Ρωσία. «Δεν είναι βοήθεια. Πρόκειται για απαγωγή», ανέφερε η Πρεσβεία των ΗΠΑ.

14:29

Displaced Ukrainians cross the Ukrainian – Moldovan borders through the Palanca border station, at Palanca Moldova, on Sunday, March 20, 2022./ Νεοαφιχθέντες Ουκρανοί πρόσφυγες περνούν στην Μολδαβία απο τον συνοριακό σταθμό διέλευσης με την Ουκρανία, Παλάνκα, Μολδαβία, στις 20 Μαρτίου, 2022.

Dimitris Kapantais / SOOC/Dimitris Kapantais / SOOC

14:25
13:51

ΠΟΥ: 62 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης 

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε ότι έχει επαληθεύσει 62 διαφορετικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στην Ουκρανία από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ,  15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις και τουλάχιστον 37 άλλοι τραυματίστηκαν.

13:50

10 νοσοκομεία έχουν καταστραφεί στην Ουκρανία

Ο υπουργός Υγείας της Ουκρανίας Βίκτορ Λιάσκο δήλωσε σήμερα ότι δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία και ότι άλλα δεν μπορούν να επανεφοδιαστούν με φάρμακα και προμήθειες εξαιτίας των εχθροπραξιών που μαίνονται κοντά τους.

Μιλώντας στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ο υπουργός είπε ότι εξετάσεις για COVID-19 διενεργούνται μόνο σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν συγκρούσεις και αυτό δυσχεραίνει τις προσπάθειες εντοπισμού της νόσου.

13:27

Ζελένσκι: «Ο λαός μου θάβει τους νεκρούς του στα πάρκα», είπε στο ιταλικό κοινοβούλιο

«Πριν από μια εβδομάδα είχα πει ότι είχαν σκοτωθεί 79 παιδιά. Τώρα είναι 117, και δεν είναι ο τελικός απολογισμός. Δεκάδες χιλιάδες οικογένειες καταστράφηκαν, όπως και εκατομμύρια σπίτια. Ο λαός μου θάβει τους νεκρούς του στα πάρκα, σε ομαδικούς τάφους», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

13:12

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τρίτη ότι θα ήθελε οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας να είναι πιο «ενεργές και ουσιαστικές». Επίσης, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να δημοσιοποιήσει τις λεπτομερείς απαιτήσεις της προς την Ουκρανία.

13:02

Δυνατή έκρηξη ακούστηκε στο Κίεβο, όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του BBC στην περιοχή.

12:57

Καπνός πάνω από το Κίεβο μετά από ρωσικό βομβαρδισμό

REUTERS/GLEB GARANICH

12:45
12:41

Η Ουκρανία θα ξεκινήσει μια διεθνές «Σχέδιο Μάρσαλ» για τη χρηματοδότηση της ανοικοδόμησης της χώρας μόλις τελειώσει η εισβολή της Ρωσίας, σύμφωνα με τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ.

12:32

Περίπου 15.300 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του πολέμου, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας. Η Ρωσία έχει ανακοινώσει μόνο μία φορά στοιχεία για τις απώλειες των στρατευμάτων της, κάνοντας λόγο για 498 νεκρούς έως τις 2 Μαρτίου. Οι ΗΠΑ εκτίμησαν πρόσφατα ότι περίπου 7.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη σύγκρουση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, επικαλούμενη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ανέφερε χθες ότι 9.861 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και 16.153 έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αμέσως μετά τη δημοσίευση, τα στοιχεία απωλειών αφαιρέθηκαν από το άρθρο. 

12:23

Ο πάπας Φραγκίσκος είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος κάλεσε τον ποντίφικα να επισκεφθεί την Ουκρανία.

12:19

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης δημοσιογράφος του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Novaya Gazeta, Ντμίτρι Μουράτοφ,   ανακοίνωσε ότι θα βγάλει το σε δημοπρασία το Νόμπελ για να συγκεντρώσει χρήματα για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

«Η Novaya Gazeta και εγώ αποφασίσαμε να δωρίσουμε το μετάλλιο του Νόμπελ Ειρήνης 2021 στο Ουκρανικό Ταμείο Προσφύγων. Ζητώ από τους οίκους δημοπρασιών να απαντήσουν και να θέσουν σε δημοπρασία αυτό το παγκοσμίου φήμης βραβείο», αναφέρεται σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Novaya Gazeta.

Στη δήλωση ζητά επίσης τον τερματισμό της μάχης, την ανταλλαγή αιχμαλώτων και την παράδοση των σορών των νεκρών και την παροχή ανθρωπιστικών διαδρόμων και βοήθειας.

11:51

Ο δήμαρχος της πόλης Μπορισπίλ, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο διεθνές αεροδρόμιο, συνέστησε σήμερα στους αμάχους να εγκαταλείψουν την πόλη αν μπορούν λόγω των συγκρούσεων που μαίνονται εκεί κοντά στο Κίεβο.

«Δεν υπάρχει ανάγκη να βρίσκεστε τώρα στην πόλη καθώς ήδη σημειώνονται μάχες στην περιοχή γύρω από αυτή. Καλώ τον άμαχο πληθυσμό να δείξει εξυπνάδα, να απευθυνθεί στο τηλεφωνικό μας κέντρο και να εγκαταλείψει την πόλη μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία», σημείωσε.

11:49

«Αυτοκτονία» η ρωσική  προσπάθεια κατάληψης του Κιέβου 

Μια από τις βασικές προτεραιότητες της Ρωσίας είναι να θέσει υπό τον έλεγχό της την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, αλλά η προσπάθειά της να το κάνει συνιστά «αυτοκτονία», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση ο σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας Ολέξι Αρεστόβιτς.

Ο Αρέστοβιτς πρόσθεσε ότι οι ενεργές εχθροπραξίες μεταξύ θα μπορούσαν να τελειώσουν μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες.

11:29

Ρωσικά στρατεύματα βομβαρδίζουν με εκτοξευτές πυραύλων Grad τις περιοχές Ζελενοντόλσκ, κοντά στο Κρύβιι Ρι, και Μάλα Κοστρόμκα στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ, αναφέρει το Kyiv Independent, επικαλούμε τις τοπικές αρχές.

11:21

Μετά τη Μαριούπολη, ακολουθεί το Κίεβο;

Μπορεί η ρωσική προέλαση να έχει «βαλτώσει», όμως η ουκρανική πρωτεύουσα παραμένει ο βασικός στρατηγικός στόχος, κάτι που γνωρίζουν και οι δύο πλευρές. Η Ρωσία φαίνεται πλέον να περνάει στο plan B, προχωρώντας με σφοδρές επιθέσεις και η ουκρανική αντίσταση θα κληθεί να υπερασπιστεί το Κίεβο «με κάθε κόστος»- όπως σημειώνει αξιωματούχος του ΝΑΤΟ στους Financial Times.

Εφόσον οι ρωσικές επιθέσεις κλιμακώνονται, είναι πιθανό να δούμε την ουκρανική πρωτεύουσα την ένταση της πολιορκίας που γίνεται στη Μαριούπολη και το Χάρκοβο; Είναι πιθανό, απαντούν οι αναλυτές.

10:40

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε το πρωί της Τρίτης ότι η Ρωσία και η Ουκρανία αντάλλαξαν τους πρώτους αιχμαλώτους πολέμου. Εννέα Ρώσοι στρατιώτες αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με την επίτροπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Ρωσία, Τατιάνα Μοσκάλκοβα, με αντάλλαγμα τον δήμαρχο της Μελιτόπολης, Ιβάν Φεντόροφ, που είχε απαχθεί στις 11 Μαρτίου.

10:09

10:09

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ολέκσι Μπιλοχίτσκι κατηγόρησε τη Ρωσία ότι χρησιμοποίησε απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου στην πολιορκημένη νοτιοανατολική πόλη Κραματόρσκ. 

Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα κατηγορήσει τη Μόσχα ότι χρησιμοποιεί βόμβες φωσφόρου που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές που εξαπλώνονται σε μεγάλες περιοχές.

Η Σύμβαση της Γενεύης του 1977 απαγορεύει τη χρήση βομβών λευκού φωσφόρου σε συγκρούσεις.

09:48

Μέχρι τις 21 Μαρτίου, τουλάχιστον 82.525 τετραγωνικά χιλιόμετρα της χερσαίας έκτασης της Ουκρανίας εκτιμάται ότι περιέχουν εκρηκτικούς μηχανισμούς, δήλωσε τη Δευτέρα η Ένωση Ναρκοσυλλεκτών της Ουκρανίας.

ГО “Асоціація саперів України”

09:34

Συνολικά 12.992 Ουκρανοί πρόσφυγες στην Ελλάδα

Σε 12.992 ανήλθαν οι Ουκρανοί πρόσφυγες που έφτασαν στην Ελλάδα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Μεταξύ αυτών είναι και 4.161 ανήλικοι.

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, το περασμένο 24ωρο (21/3/2022) πέρασαν τα ελληνικά σύνορα 327 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 83 ανήλικοι.

09:30

Στη Μαριούπολη οι Τσετσένοι;

Ο ηγέτης της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Telegram που υποτίθεται ότι δείχνει την άφιξη Τσετσένων μαχητών στην περικυκλωμένη ουκρανική πόλη Μαριούπολη.

08:47

Σειρήνες ηχούν σχεδόν σε κάθε περιοχή της Ουκρανίας, αναφέρει το Kyiv Independent.

Συγκεκριμένα, σειρήνες ήχησαν στις εξής περιοχές: Σούμι, Μικολάιβ, Τερνόπιλ, Πολτάβα, Κιροβοχράντ, Χάρκοβο, Ζαπορίζια, Λβιβ, Ιβάνο-Φρανκίφσκ, Ζακαρπάτσκα, Τσερνιβτσί, Ντνιπροπετρόφσκ, Ρίβνε, Βολίν, Τσερκάσι, Κμελνιτλατς, Οδησσός. 

08:12

Οι ρωσικές δυνάμεις «αύξησαν την αεροπορική τους παρουσία στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας» τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός.

08:05

Ο ουκρανικός στρατός ισχυρίζεται ότι οι δυνάμεις του ανακατέλαβαν την πόλη Μακαρίβ, μόλις 50 χιλιόμετρα δυτικά του Κιέβου.

07:37

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν πολλαπλές εκρήξεις και καπνό γύρω από ένα βιομηχανικό συγκρότημα στη Μαριούπολη.

via REUTERS/AZOV HANDOUT

07:37

Οι ρωσικές προμήθειες θα διαρκέσουν «όχι πάνω από 3 ημέρες», λέει ο ουκρανικός στρατός

07:10

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι οι δυνάμεις της χώρας του κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τις δυνάμεις της Ρωσίας.

Σε μήνυμα του είπε ότι ενώ οι Ρώσοι προσπαθούν να προχωρήσουν «αργά», οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν αποκρούσει μέχρι στιγμής  τις προσπάθειές τους και οι δυνάμεις τους «περιορίζονται».

07:10

Η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ απάντησε στον ισχυρισμό της Ουκρανίας ότι τα ρωσικά στρατεύματα μεταφέρουν χωρίς τη θέλησή τους πολίτες από τη Μαριούπολη πέρα ​​από τα σύνορα σε ρωσικά στρατόπεδα. Η πρεσβεία εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι η Ρωσία λειτουργεί μόνο σημεία ελέγχου «για να αποφύγει επιχειρήσεις εκτροπής» από τον ουκρανικό στρατό και για να επιτρέψει στις ρωσικές δυνάμεις να «επιθεωρήσουν προσεκτικά τα μηχανοκίνητα οχήματα που κατευθύνονται σε ασφαλείς περιοχές».

«Ο ρωσικός στρατός δεν δημιουργεί κανένα εμπόδιο για τον άμαχο πληθυσμό, αλλά τον βοηθά να παραμείνει ζωντανός, του παρέχει τρόφιμα και φάρμακα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

06:51

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πιστεύει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι με την «πλάτη στον τοίχο» στην Ουκρανία, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα να καταφύγει στη χρήση χημικών ή βιολογικών όπλων.

06:49

Η ουκρανική αντικατασκοπεία ενημέρωσε πως απέτρεψε πιθανή απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN, επικαλούμενο την ουκρανική αντικατασκοπεία, μετέδωσε πως ομάδα Ρώσων σαμποτέρ, υπό τη διοίκηση πράκτορα της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, συνελήφθη στα σύνορα της Ουκρανίας, της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η ομάδα, που αριθμούσε περίπου 25 μέλη, φέρεται να είχε αποστολή να εκτελέσει επιχειρήσεις δολιοφθοράς στη συνοικία όπου βρίσκονται τα κυβερνητικά κτίρια στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας. Πάντα σύμφωνα με την ουκρανική αντικατασκοπεία, η ομάδα σχεδίαζε να μεταμφιεστεί, φορώντας στολές του ουκρανικού στρατού, για να μπει στην πρωτεύουσα.

06:48

Ο στρατός της Ουκρανίας αναφέρουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν πλέον τον χερσαίο διάδρομο με την κατεχόμενη Κριμαία και εμποδίζουν την πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα.

Η ρωσική χερσαία επίθεση παραμένει σε μεγάλο βαθμό στάσιμη, αλλά οι αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας συνεχίζουν να βομβαρδίζουν υποδομές στο Κίεβο, στο Τσερνίχιβ, στο Χάρκοβο και στις περιοχές του Ντονέτσκ, ανέφερε επίσης.

Σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό, έχει αποκρούσει 13 ρωσικές επιθέσεις και έχει σκοτώσει 300 Ρώσους στρατιώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Eurostat: Περισσότερα χρόνια υγιούς ζωής για τις γυναίκες σε Κύπρο και ΕΕ

Περισσότερα χρόνια υγιούς ζωής έχουν μπροστά τους οι γυναίκες στην Κύπρο και στην ΕΕ από τους άντρες, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα...

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση για την πυρηνική αποτροπή

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα προεδρεύσει σήμερα συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας για την πυρηνική αποτροπή, όπως δήλωσε το Κρεμλίνο, καθώς η Μόσχα...

Το μυστικό της Κίνας: Πώς έγινε πανίσχυρη πριν γίνει πλούσια

Η Κίνα, ένα κομμουνιστικό καθεστώς, με αυστηρό κεντρικό έλεγχο, αλλά και ανοιχτή αγορά, με κλειστούς θεσμούς, αλλά και διεθνή επιρροή, αποτελεί αναμφίβολα ένα μοντέλο...

Ο φορτιστής ηλεκτρικού οχήματος έκρυβε κοκαΐνη από την Κολομβία (βίντεο)

Σε δέμα που περιείχε φορτιστή μπαταρίας ηλεκτρικού οχήματος, μέσα στο τροφοδοτικό της συσκευής, ήταν επιμελώς κρυμμένη κοκαΐνη, σε μορφή πλάκας, μικτού βάρους 920 γραμμαρίων. Σύμφωνα με...

Γιατί τα παράθυρα των αεροπλάνων είναι στρογγυλά;

Κατά την επιβίβαση σε ένα αεροπλάνο, ίσως να μην παρατηρείτε πολλά. Μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο εισιτήριό σας, να βρείτε τον αριθμό της θέσης...

Έκανε βόλτα… γυμνός πάνω στον Κηφισό

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!