17.8 C
Nicosia
Πέμπτη 2 Μάιος 2024 | 9:36

Στη Ρεάλ Μαδρίτης το Σούπερ Καπ Ισπανίας, τι έκαναν οι πρωτοπόροι στα προηγμένα πρωταθλήματα

Το 12ο ισπανικό Σούπερ Καπ της ιστορίας της κατέκτησε χθες η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας 2-0 της Αθλέτικ Μπιμπάο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Στην Αγγλία, «ζωντανή» στην κούρσα του πρωταθλήματος παρέμεινε η Λίβερπουλ, η οποία διατηρήθηκε σε απόσταση 11 βαθμών από την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτυ, ύστερα από την επικράτηση με 3-0 επί της Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε προηγουμένως επιβληθεί με 1-0 της Τσέλσι το Σάββατο, θέτοντάς τους «μπλε» του Λονδίνου ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Στη Γερμανία, η πρωτοπόρος Μπάγερν συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας την Κολωνία, με τον αρχισκόρερ της ομάδας του Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να συμπληρώνει με χατ-τρικ 300 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα. Στο κυνήγι της κορυφής παρέμεινε η Ντόρτμουντ, η οποία πέτυχε επιβλητική νίκη με 5-1 απέναντι στη Φράιμπουργκ, διατηρώντας την απόσταση 6 βαθμών από τους πρωταθλητές Βαυαρούς.

Στην Ιταλία, η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Ίντερ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Αταλάντα, ενώ με νίκες συνέχισαν Γιουβέντους και Ρόμα, με την πρώτη να ξεπερνά το εμπόδιο της Ουντινέζε με 2-0 και την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να επικρατεί με 1-0 της Κάλιαρι στο Ολίμπικο.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε με νίκη έναντι της Μπρεστ στο Παρίσι, ενώ στη δεύτερη θέση παρέμεινε η Νις ύστερα από την επικράτησή της εντός έδρας απέναντι στη Ναντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ζαμπάρτα – Κεττής: Η ΕΕ στήριξε και θα στηρίξει τις προσπάθειες λύσης

Η ΕΕ ανέκαθεν στήριξε και θα στηρίξει τις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού, δηλώνουν στο ΚΥΠΕ η επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, Μυρτώ...

«Όχι» κυβέρνησης στη νέα πρόταση της Chevron για ανάπτυξη του «Αφροδίτη»

Η κυπριακή Κυβέρνηση απέρριψε εκ νέου την πρόταση της κοινοπραξίας Chevron, NewMed Energy και BG Cyprus (Shell) για «βελτιστοποίηση» του Σχεδίου Ανάπτυξης και Παραγωγής...

Η ενίσχυση συνεργασίας σε συνάντηση Χαρτσιώτη – Φλωρίδη στην Αθήνα

Η συνεργασία Κύπρου - Ελλάδας σε θέματα νομικής και δικαστικής συνεργασίας βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε με τον Έλλληνα ομόλογό του, Γιώργο Φλωρίδη,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!