6.8 C
Nicosia
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025 | 7:27

Καταζητείται 35χρονος στο εξωτερικό για μήνυμα κατά Δίπλαρου

Αναφορικά με υπόθεση που αφορά παρενοχλητική παρακολούθηση κατά παράβαση του Περί της Προστασίας από Παρενόχληση και Παρενοχλητική Παρακολούθηση Νόμου, που διερευνά ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εν λόγω αδίκημα αφορά αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον προσώπου σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και καταγγέλθηκε από τον παραπονούμενο στις 5 Ιανουαρίου, 2022.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά υπόθεση η οποία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από βουλευτή.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας διερευνά την υπόθεση.

Ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας τηρούνται ενήμεροι για την πορεία της υπόθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!