19.9 C
Nicosia
Δευτέρα 23 Σεπτέμβριος 2024 | 0:31

Γιώργος Τράγκας – Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του και το ξέσπασμα του εκπροσώπου του

«Γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος δίνει για ακόμη μία μέρα τη μάχη του με τον κοροναϊό, όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία».

Όπως ανέφερε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης, ενώ καταλήγει λέγοντας πως «ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89».

Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

«Γράφουν από την κοιλιά τους για την υγεία του Τράγκα»

Παράλληλα, με αναρτήσεις του στα social media ο κ. Κουρτζίδης έκανε λόγο για «κανίβαλους κονδυλοφόρους» που δεν διστάζουν να κατασκευάσουν κουτσομπολιά για τον Γιώργο Τράγκα και την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε, δεν τολμούσαν να αντιμετωπίσουν τον γνωστό δημοσιογράφο όσο ήταν όρθιος και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να «γράψουν από την κοιλιά τους» για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το μήνυμα του Πάρι Κουρτζίδη:

«Δύο γνωστοί κανίβαλοι-κονδυλοφόροι παράγουν αισχρά fake news και κατασκευάζουν κουτσομπολιά για τον πρόεδρο Τραγκα και την οικογένεια του»

ΔΗΛΩΣΗ με αφορμή αισχρό πρωτοσέλιδο εφημερίδας και συνεχή ανήθικα, απάνθρωπα δημοσιεύματα ενός blog:

«Ποτέ μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Πόσω μάλλον σε συνάδελφο σου. Προφανώς δεν θα ιδρώσει ούτε το αυτί, ούτε το κούτελο τους. Δεν θα κοκκινίσουν. Είναι γνωστοί κανίβαλοι – κονδυλοφόροι.

Η κατασκευή ανήθικων “πληρωμένων δημοσιευμάτων” ξεπερνά τα ευφάνταστα μυαλά τους. Ο κυνισμός και η απανθρωπιά τους προσφέρεται για fake news. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω την τιμή πώλησης ενός ανθρώπου που δίνει μάχη ζωής.

Αυτόν που δεν τολμούσαν να τα βάλουν μαζί του όσο ήταν όρθιος και υπερασπιζόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τιμούσε την ελληνική δημοσιογραφία.

Ντροπή τους! Θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, κερδίζοντας χρήματα για να γράφουν από την “κοιλιά” τους για την περιπέτεια υγείας του Γιώργου Τράγκα και κατασκευάζοντας κουτσομπολιά για την οικογένεια του. Αίσχος!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Η επόμενη μέρα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Έχουν γραφτεί τόσο πολλά για την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να παύσει τον Γενικό Ελεγκτή που δεν χρειάζεται εμείς να πούμε περισσότερα.  Άλλωστε, όπως...

Η παγίδευση συσκευών και τα δικά μας μέτρα

Αυτή η ιστορία με την παγίδευση συσκευών επικοινωνίας και την έκρηξη τους, που σημειώθηκε στον Λίβανο, είναι πολύ σοβαρή. Ήδη, διάφορες χώρες (με πρώτη την...

Μητσοτάκης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γ.Σ. του ΟΗΕ – Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ο πρωθυπουργός έχει συναντήσεις με τον Ταγίπ Ερντογάν, τον...

ΑΝΑΛΥΣΗ: Οι 5 κακοί οιωνοί για την παγκόσμια οικονομία

Νατάσα Στασινού • [email protected] Οι μειώσεις επιτοκίων από τις μεγάλες κεντρικές τράπεζες και οι γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή κυριαρχούν στην επικαιρότητα και τις αναλύσεις...

Λίβανος: Νέα πλήγματα του Ισραήλ – Μπαράζ ρουκετών από Χεζμπολάχ

Νέα αεροπορικά πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο πραγματοποίησε ο στρατός του Ισραήλ, μία ημέρα μετά τον πολύνεκρο βομβαρδισμό στη Βηρυτό. «Ο ισραηλινός στρατός...

Ιταλία: Συνελήφθη Eλληνοαυστραλός που κατηγορείται ότι διέπραξε διπλό φόνο προ 47 ετών

Ένας 65χρονος Ελληνοαυστραλός υπήκοος, ο οποίος κατηγορείται για διπλό φόνο που διαπράχθηκε το 1977 στην Μελβούρνη, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο. Ο 65χρονος κατηγορείται...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!