Σύλληψη 30χρονου που οδηγούσε μεθυσμένος στη Λάρνακα, και άλλη σύλληψη για ταχύτητα

Μέλη της Τροχαίας εντόπισαν λίγο πριν τις δέκα χθες βράδυ, άνδρα ηλικίας 30 χρόνων να οδηγεί το αυτοκίνητο του στη Λάρνακα και σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας, όπου του έγινε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 146μg%ml, αντί 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Εξάλλου γύρω στις 7.00 το πρωί της Τετάρτης, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, εντόπισαν αυτοκίνητο που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της περιοχής του Κόρνου, με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο.

Το όχημα ανακόπηκε και αφού ο 35χρονος οδηγός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα, μεταφέρθηκε με το όχημα του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου για εξετάσεις.

Στον Αστυνομικό Σταθμό, ο 35χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ κλήθηκε να παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου θα καταχωρηθεί για άμεση εκδίκαση η υπόθεση παράβασης του ορίου ταχύτητας.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ