Ένα νέο έργο παρουσιάζει ο Όμιλος Cyfield στην Αγλαντζιά

 

Κοντά στην περιοχή ΡΙΚ, σε μια ήσυχη γειτονιά, στην οδό Ευρπίδου, ανεγείρεται το νέο οικιστικό έργο του Ομίλου Cyfield  με την ονομασία «Ευριπίδης». Πρόκειται για ένα νέο σύγχρονο κτίριο, το οποίο διαθέτει συνολικά μόνο έξι μοντέρνα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.

Οι χώροι  των διαμερισμάτων έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν άπλετο φως στο εσωτερικό τους, με λειτουργικότητα και άνεση. Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους, ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, με καλυμμένους χώρους μεταξύ των 140τμ και 144τμ. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ευρύχωρα μπαλκόνια.

Όπως όλα τα κτίρια που κατασκευάζει ο όμιλος Cyfield, το έργο «Ευριπίδης» διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’,  το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση με αποτέλεσμα χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη. 

Το σύγχρονο αυτό κτίριο χαρακτηρίζεται από την εξέχουσα τοποθεσία του, καθώς παρέχει τη δυνατότητα  άμεσης προσέγγισης τόσο των Πανεπιστημίων και του κέντρου της Λευκωσίας, όσο και του αυτοκινητόδρομου προς τις υπόλοιπες πόλεις.

Παραμένοντας διαχρονικά η αγορά κατοικίας ως η σημαντικότερη επένδυση για τον Κύπριο, η Cyfield προσφέρει τις πλέον ιδανικές αυτές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

Web: https://cyfieldgroup.com/project/evripides

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ