Η ετήσια έκδοση των Φορολογικών Πληροφοριών για το 2020 της Deloitte

Το σημείο αναφοράς κάθε επιχείρησης και φυσικού προσώπου για τη φορολογία στην Κύπρο

Η Deloitte έχει εκδώσει τον ετήσιο Φορολογικό οδηγό της για το 2020.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο οδηγό, ο οποίος προσφέρει λεπτομερή ενημέρωση σε φυσικά και νομικά πρόσωπα για τα φορολογικά δεδομένα της Κύπρου. Ο Οδηγός καλύπτει όλες τις πρόνοιες της υφιστάμενης φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και τις όποιες νέες αλλαγές έγιναν το 2019 από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Στην έκδοση περιλαμβάνεται το φορολογικό ημερολόγιο για το 2020 και πληροφορίες για τις φορολογικές υποχρεώσεις που απορρέουν από το φόρο εισοδήματος, το φόρο κεφαλαιουχικών κερδών, το ΦΠΑ και το ΓεΣΥ.

Ο οδηγός έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο για κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο που ενδιαφέρεται να έχει σημείο αναφοράς για τα φορολογικά δεδομένα της Κύπρου. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο Τμήμα της Deloitte για πιο εξειδικευμένη ενημέρωση.

Ο Συνέταιρος και Επικεφαλής των Φορολογικών Υπηρεσιών της Deloitte, κ. Πιερής Μάρκου, αναφέρει ότι με τις πολλές φορολογικές αλλαγές που γίνονται τόσο από εσωτερικές πρωτοβουλίες, όσο και από ευρωπαϊκές οδηγίες, η γνώση των φορολογικών δεδομένων είναι απαραίτητη για κάθε πολίτη και επιχείρηση. «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εκδώσαμε τις Φορολογικές Πληροφορίες για ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα φορολογικά στοιχεία της Κύπρου. Η έκδοση αυτή, αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας μας να παρέχει ολοκληρωμένες, έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες σε κάθε φορολογούμενο», συμπλήρωσε ο κ. Μάρκου.

Ο οδηγός είναι διαθέσιμος στα ελληνικά και αγγλικά στην ιστοσελίδα της Deloitte www.deloitte.com/cy/tax-facts-2020 , και σύντομα στα Ρωσικά, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ