Ο βουλευτής Κ. Χατζηγιάννης στη Μπρατισλάβα για τη ΚΣ του ΟΑΣΕ

Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννη, Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ.ΟΑΣΕ), μεταβαίνει αύριο στη Μπρατισλάβα, για να συμμετάσχει σε συνάντηση του Προεδρείου της Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2019.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι τη συνάντηση του Προεδρείου θα απασχολήσουν θέματα της διεθνούς πολιτικής επικαιρότητας, καθώς και θέματα λειτουργίας και προγραμματισμού των επόμενων δραστηριοτήτων της Κ.Σ.ΟΑΣΕ.

Τη συνάντηση θα προσφωνήσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας, Ειδικός Εκπρόσωπος του Προεδρεύοντος του Συμβουλίου Υπουργών επί σλοβακικής Προεδρίας του ΟΑΣΕ, Lukáš Parízek.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Χατζηγιάννη, υπό την ιδιότητα του Μέλους του Προεδρείου της Κ.Σ.ΟΑΣΕ 2019, θα παραστεί στις εργασίες της πρώτης μέρας της 26ης Συνάντησης του Συμβουλίου Υπουργών του ΟΑΣΕ. Την εναρκτήρια συνεδρία θα προσφωνήσουν, μεταξύ άλλων, ο Προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών, Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας, κ. Miroslav Lajčák και ο Πρόεδρος της Κ.Σ.ΟΑΣΕ κ. George Tsereteli.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ