Έχασα τη ζωή η 43χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στην Πάφο

Την μάχη με την ζωή έχασε η 43χρονη από την Ρωσία που τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10) έπεσε από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.

Η 43χρονη υπέκυψε στα τραύματά της λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για τραυματισμό γυναίκας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην Πάφο. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαφάνηκε πρόκειται για 43χρονη από τη Ρωσία μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Από τις πρώτες ενδείξεις διαφαίνεται πως ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ιδιοκτησίας φιλικού της προσώπου , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υποχώρησε μέρος του περιτοιχίσματος του μπαλκονιού με αποτέλεσμα να πέσει η ίδια στο έδαφος από ύψος εννέα μέτρων.

Ακολούθως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου με ασθενοφόρο και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος της και εσωτερική αιμορραγία.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ