Τρεις πυρκαγιές κινητοποίησαν την Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού από τις 13.16 μέχρι τις 13.48 σε κοντινές περιοχές.
 
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Ανδρέα Κετττή, στις 13:16 ξέσπασε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και οπορωφόρα δέντρα στην Ερήμη. Επιχείρησαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της Λεμεσού και ένα από τις Βρετανικές Βάσεις.
 
 
Ακολούθως, στις 13:28 λήφθηκε κλήση για παρόμοια πυρκαγιά μεταξύ των χωριών Τραχώνι και Ύψωνα. Επιχείρησαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της Λεμεσού, δύο από Βρετανικές Βάσεις, ένα του Τμήματος Δασών.
 
Στις 13:48 πυρκαγιά κατέκαψε έκταση 5 δεκαρίων από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου παρά τον Άγιο Σύλα. Επιχείρησαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τη Λεμεσό.

Όλες οι πυρκαγιές είναι διαχειρίσιμες και είχε κληθεί και εκτός υπηρεσίας προσωπικό. Επιπρόσθετα είχαν ενεργοποιηθεί και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα τα οποία βοήθησαν στην γρήγορη κατάσβεση των πυρκαγιών.
 
Σε συννενόηση με την Αστυνομία θα εκτελούνται συνεχείς περιπολίες καθόλο το 24 ώρο.
TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ