Νέο προσωπικό στην τεχνολογία ζητά η Ελληνική Τράπεζα

Νέες θέσεις προκύρυξε η Ελληνική Τράπεζα, ειδικά στους τομείς της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, μέχρι αύριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη θέση αναλυτή/προγραμματιστή για την ομάδα συστημάτων ολοκλήρωσης του τμήματος πληροφορικής. Στις 22 Ιουλίου λήγει η ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για τη θέση UI/UX Designer. Μεταξύ άλλων καθηκόντων, ο σχεδιαστής UI / UX θα σχεδιάζει γραφικά στοιχεία και θα κατασκευάζει συστήματα πλοήγησης μέσω των απαιτήσεων των χρηστών, παρέχοντας την καλύτερη εμπειρία σε απευθείας σύνδεση.
 
Μέχρι τις 18 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη θέση μηχανικού λογισμικού (Android Developer). Το άτομο που θα προσληφθεί θα συμμετέχει στη νέα ομάδα ανάπτυξης για την κατασκευή και την ανάπτυξη ενός ισχυρού και επεκτάσιμου λογισμικού και να δημιουργήσει μια πλήρως λειτουργική, αποδοτική και ισχυρή εφαρμογή Android. Χθες έληξε η ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων για τη θέση Quality Assurance (QA) Tester.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα έληξε η  ημερομηνία για την υποβολή αίτησης στη θέση IT Governance Specialist. Πάντως όλες οι τράπεζες διατηρούν στην ιστοσελίδα τους ενότητα που αφορά στις κενές θέσεις εργασίας. Αν δεν υπάρχουν, οι ενδιαφερόμενοι πάλι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους και να αποσταλεί ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις (e-mails) που αναγράφονται.
TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ