Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε ύστερα από τροχαίο στο Ακάκι, άτομο από αυτοκίνητο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε ύστερα από τροχαίο στο Ακάκι, άτομο από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ώρα 02.44 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Ακάκι, στην Λευκωσία.

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα κι όχημα διάσωσης. Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από το όχημα με την χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Εξάλλου, η ώρα 01.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου έξω από το γκαράζ επιδιόρθωσης οχημάτων στην οδό 137 δρόμος πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.48. Ένα αυτοκίνητο μάρκας υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Ιουνίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 13ης Ιουνίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια ,20 πυρκαγιές ,13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ