Σήμερα ο τραγικός επίλογος - Μαζί στο στερνό αντίο Livia και Elena

Σήμερα, η τελευταία πράξη του δράματος στο Αρεδιού, όπου θα τελεστεί με έξοδα του Κράτους η κηδεία των δύο πρώτων θυμάτων του Ορέστη. Της 36χρονης Λίβιας Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρη της Έλενας Νατάλιας. Για το τελευταίο αντίο θα ταξιδέψουν από τη Ρουμανία στην Κύπρο συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσα τους και η μητέρα και γιαγιά των δύο θυμάτων.

Livia Florentina Bunea και Elena Natalia Bunea. Μάνα και κόρη, τα δύο πρώτα θύματα του Ορέστη, θα οδηγηθούν σήμερα στην τελευταία τους κατοικία. Με τον τραγικό επίλογο να γράφεται στο Αρεδιού.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 17.00 από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού, με έξοδα του Κράτους.

Υπενθυμίζεται ότι μητέρα και κόρη εντοπίστηκαν στις δύο πρώτες βαλίτσες του θανάτου που ανασύρθηκαν από την Κόκκινη Λίμνη. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και αναζητούνταν. Πρώτη ανασύρθηκε η Λίβια Φλορετνίνα Μπουνέα στις 28 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα, και 7 ημέρες αργότερα, λίγα μέτρα πιο μακριά, βρέθηκε η δεύτερη βαλίτσα με το άψυχο κορμάκι της 8χρονης Ελένας-Ναταλίας Μπουνέα.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ