Διεθνής διάκριση για το Sani Resort

Ως το κορυφαίο θέρετρο για οικογένειες στην Ευρώπη (Leading Family Resort) ψηφίστηκε το Sani Resort από τα World Travel Awards, ενώ παράλληλα για τρίτη χρονιά ψηφίστηκε ως Leading Family Resort της Ελλάδας

Τα βραβεία παραλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής, στις 8 Ιουνίου 2019, στους καταπράσινους κήπους του Belmond Reid's Palace στη Madeira της Πορτογαλίας, σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία με θέα τον Ατλαντικό. Η εντυπωσιακή βραδιά σηματοδότησε και την έναρξη του φεστιβάλ Ατλαντικού με μια φαντασμαγορική έκθεση πυροτεχνημάτων, ενώ καλύφθηκε από κορυφαία Μέσα ενημέρωσης.

Αναφερόμενος σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ο COO του Sani/Ikos Group, Δημήτρης Κοντός, ανέφερε: «Η βράβευσή μας σε δύο κατηγορίες στα φετινά WTA, που μας κατατάσσει σε ηγετική θέση στην Ευρώπη, είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν».

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι συνεχείς βραβεύσεις του Sani Resort αποδεικνύουν τη δέσμευση του Sani/Ikos Group για περαιτέρω ανάπτυξη. «Παράλληλα προβάλλoυν το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού, καταφέρνοντας να διακριθεί στο κορυφαίο θεσμό αξιολόγησης των επιχειρήσεων του Τουρισμού παγκοσμίως».

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ