Από βραχυκύκλωμα η έκρηξη σε κινηματογράφο στoν Στρόβολο, λέει η αστυνομία

Στο πόδι σηκώθηκε η περιοχή του Στροβόλου γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης από έκρηξη που ακούστηκε σε γνωστό κινηματογράφο. Μετά την έκρηξη, ξέσπασε φωτιά. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και αστυνομία για να διερευνήσουν το περιστατικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα αίτια της έκρηξης φαίνεται να οφείλονται σε βραχυκύκλωμα, ενώ αξιολογείται υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.40.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στην κύρια είσοδο και τον προθάλαμο του κτιρίου. Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε το Τ.Α.Ε. Αστυνομίας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση του KCINEPLEX:

Αναφορικά με το περιστατικό πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο K Cineplex Prime στο Στρόβολο ανακοίνωση του κινηματογράφου αναφέρει ότι οι αρχικές ενδείξεις υποδηλώνουν βραχυκύκλωμα λόγω των ανακαινίσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σινεμά.“Αυτή τη στιγμή κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να λειτουργίσουμε κανονικά τον κινηματογράφο στις 17:00 μ.μ. και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες και τη μέγιστη κινηματογραφική εμπειρία.”

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ