ΕΚΤΑΚΤΟ :Ο ίλαρχος υπέδειξε το νέο πτώμα στο πεδίο βολής Ορούντας- Όλες οι εξελίξεις (φώτο από τις έρευνες)

 

Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται γύρω από τις προσπάθειες εντοπισμού της σορού,της 30χρονης Maricar Valdez, για το φόνο της οποίας συνελήφθη ο 35χρονος ίλαρχος. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας βρίσκονται στο πεδίο βολής της Ορούντας, συνοδεύοντας τον 35χρονο για υπόδειξη σκηνών, όπου φέρεται να τους υπέδειξε χώρο στον οποίο βρίσκεται πτώμα.

Nωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο φρεάτιο του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, όπου τα μέλη της ΕΜΑΚ δεν εντόπισαν οτιδήποτε. 

ΟΙ ΕΞΕΛΙΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ειδικότερα, οι εξελίξεις για την ανεύρεση του νέου πτώματος έχουν ως εξής :

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Αστυνομίας μετά από τον εντοπισμό του πτώματος στο πεδίο βολής  στην περιοχή Κάμπος του Μήλου στην Ορούντα κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου ίλαρχου. 
  
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η διαδικασία ανάσυρσης της σορού, ενώ στην περιοχή βρίσκονται οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους για να διενεργήσουν αυτοψία στη σκηνή. 
 
 
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας ίσως από την Ινδία ή το Νεπάλ, αφού σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους ανακριτές δεν θυμάται.  Παράλληλα ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία. 
 

Ο 35χρονος υπέδειξε στους ανακριτές σημείο με πηγάδι νότια του πεδίου βολής όπου βρισκόταν το πτώμα. 

 
 

 

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφού ζητήθηκε η συμβολή της για την ανάσυρση του πτώματος από το σημείο όπου εντοπιστηκε. Το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα από την Ασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός που εντοπίστηκε βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση ενώ δεν είναι αναγνωρίσιμη.

 

 

Ο 35χρονος μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί τους φόνους της Marry Rose, της Αrian Palanas Lozano, σύμφωνα πληροφορίες, έχει παραδεχθεί το φόνο της Maricar αλλά και της γυναίκας το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στην Ορούντα. 

Όσον αφορά την εξάχρονη Sierra, κόρη της Marry Rose ισχυρίστηκε ότι την πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αφότου πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ