Προειδοποιεί με νομικά μέτρα ο Αβέρωφ τον δικηγόρο των μοναχών

Με νομικά μέτρα προειδοποιεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου τον δικηγόρο Γιώργο Καραπατάκη, που εκπροσωπεί τους μοναχούς της Μονής Σταυροβουνίου.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραπατάκης ισχυρίστηκε πως ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος ήταν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί που παρενέβησαν προς μοναχούς στην υπόθεση κατασκευής ασφαλτικού εργοστασίου στην περιοχή Σταυροβουνίου. Εκ μέρους του Αβέρωφ Νεοφύτου, ο δικηγόρος Χρίστος Τριανταφυλλίδης απέστειλε επιστολή προς τον κ. Καραπατάκη, προειδοποιώντας τον πως αν δεν ανακαλέσει τις αναφορές του, ο πελάτης του επιφυλάσσει τα νομικά του δικαιώματα.
 
Αυτούσια η επιστολή:
 
Γράφω τη παρούσα εκ μέρους και κατ΄ εντολή του πελάτη μου, του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου και αναφερόμενος στις δηλώσεις σας στις 16/4/2019 στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» (όπου αναφερθήκατε ονομαστικά στον πελάτη μου) σε συνδυασμό με εκείνες στην εφημερίδα «Χαραυγή» (με τις οποίες αφήσατε σαφέστατα να νοηθεί ότι αναφερόσασταν στον πελάτη μου) σχετικά με το θέμα της κατασκευής ασφαλτικού εργοστασίου στην περιοχή Σταυροβουνίου, για να σας ενημερώσω ότι οι εν λόγω αναφορές σας εις τον πελάτη μου σε συνδυασμό με τις ενέργειες και / ή τα λεγόμενα που του αποδίδονται με κανέναν τρόπο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και /η είναι αναληθή και κατ’ επέκταση, λόγω της φύσεων των, συνιστούν δυσφημιστικές αναφορές σε σχέση με αυτόν.
 
Κατ΄ ακολουθία των ανωτέρω σας καλώ όπως αμέσως ανακαλέσετε ανεπιφύλακτα τις εν λόγω αναφορές σας εις τον πελάτη μου.
 
Σε διαφορετική περίπτωση, ο πελάτης μου επιφυλάσσει τα νομικά του δικαιώματα.
TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ