Γ. Αρέστη: Ενοχλημένος από τον ΠτΔ - Προσβλητική η αμφισβήτηση του πορίσματος

Προσβλητική χαρακτήρισε ο δικαστής Γιώργος Αρέστη, την αμφισβήτηση από κυβερνητικής πλευράς του πορίσματος για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Σχολιάζοντας σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο την παραίτηση του από πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας του Ελεγκτικού Επαγγέλματος, ο κ. Αρέστη μίλησε για προσβλητική για τον ίδιο αμφισβήτηση από κυβερνητικής πλευράς του πορίσματος. Γίνεται προσπάθεια, είπε, αποδόμησης του πορίσματος και ότι κάποιοι απαξιώνουν το πόρισμα αλά καρτ.

Ο κύριος Αρέστη δήλωσε επίσης πως αισθάνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από όσα ελέγχθηκαν από τον Πρόεδρο και από τον Υπουργό Οικονομικών για το έργο της Ερευνητικής Επιτροπής.

Προδρόμου: Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και ο κ. Αρέστη πρέπει να αντικατασταθεί, δηλώσε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γεώργιου Αρέστη ο κ. Πρόδρομος Προδρόμου είπε, "Είναι η μοναδική έρευνα για τράπεζα που δεν περιλαμβάνει έναν ισολογισμό τραπέζης. Η έρευνα για το συνεργατισμό αν και αφορά τράπεζα δεν περιλάμβανε, επίσης, ανάλυση κεφαλαιουχικών των στοιχείων της τράπεζας."

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ