Σημαντική βράβευση της Cyfield για το καινοτόμο έργο 360

Ακόμα μια σημαντική διάκριση έλαβε ο Όμιλος Cyfield, στα πλαίσια του πρώτου εξειδικευμένου Property Conference που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Ο Όμιλος Cyfield βραβεύτηκε για το πρωτοποριακό κτίριο 360 που ανεγείρει στην καρδιά της πρωτεύουσας και το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τη Λευκωσία.

Το βραβείο παρέδωσε στην Εκτελεστική Διευθύντρια του Ομίλου Cyfield κα. Δέσποινα Χρυσοχού, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος συνεχάρη την εταιρεία για την ανέγερση του κτιρίου 360 στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία. Όπως είπε ο κ Γιωρκάτζης, το κτίριο 360 αναμένεται να τονώσει το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ το ύψος και οι καινοτόμες υποδομές και υπηρεσίες του το καθιστούν σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τον κ Γιωρκάτζη, η Cyfield είναι η πρώτη κατασκευαστική εταιρεία, η οποία αξιοποίησε το Σχέδιο Περιοχής του Κέντρου Λευκωσίας, το οποίο δημοσιοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2016, και το οποίο δίνει αρκετά κίνητρα επένδυσης στην πόλη. Όπως είπε, κύριος στόχος του σχεδίου αυτού είναι να προσελκύσει κάτοικους στο κέντρο της Λευκωσίας, έτσι ώστε να αυξηθεί η εμπορική κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας. Στην τελετή παράδοσης του βραβείου παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας κ Στέλιος Αναστασιάδης, ενδεικτικό της σημασίας που έχει το κτίριο 360 για τον επιχειρηματικό κόσμο της πρωτεύουσας.

 Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του 360, η κ Χρυσοχού επισήμανε ότι ο σκελετός του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο κατασκευής της οροφής του κτιρίου στον 34ο όροφο. Τόνισε ακόμα ότι το έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2019, απευθύνεται τόσο σε Κύπριους όσο και σε ξένους αγοραστές.

Το έργο 360 που ανεγείρει ο Όμιλος αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους επενδυτές. Το σημαντικότερο είναι όμως ότι το έργο αυτό αναμένεται να δώσει και πάλι ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας καθώς αποτελεί κίνητρο για όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στο κέντρο της πρωτεύουσας απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας οικιστικής πρότασης.

 Το Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Εταιρεία FMW Financial Media Way και την εφημερίδα «ΑΚΙΝΗΤΑ», συγκέντρωσε μεγάλη συμμετοχή συνέδρων και περιλάμβανε παρουσιάσεις από κατασκευαστικές εταιρείες για τα νέα έργα τους.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ