Υπόθεση Ουζόχο: Ο Γιάγκου θα αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας

Λήγει σήμερα το διάταγμα κράτησης του αναπληρωτή Προέδρου της Ανόρθωσης Κυριακού Γιάγκου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για την εγκυρότητα του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, οι ανακριτές αξιολογούν την υπάρχουσα μαρτυρία σε σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Αρχηγείο αστυνομίας και απ'ότι φαίνεται ο Γιάγκου θα αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας παρόλο που υπήρχε ανοιχτό το ενδεχόμενο να οδηγείτο εκ νέου σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή οι ανακριτές έχουν εξασφαλίσει ένταλμα για νέες έρευνες σε συγκεκριμένους χώρους που ίσως να σχετίζονται με την υπόθεση Ουζόχο.

Την ίδια ώρα οι γραφολόγοι της δύναμης συνεχίζουν να μελετούν τις υπογραφές στα έγγραφα που παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και σήμερα αναμένεται να δοθούν τα αποτελέσματα τους αναμένεται να δοθούν σήμερα.

Το κατά πόσον θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του ή εάν τελικά θα αφεθεί ελεύθερος θα αποφασιστεί στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, σαφείς οδηγίες να μην διαρρέουν πληροφορίες για την υπόθεση με το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, έδωσε η ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αναφορικά με την εξέλιξη των ερευνών, ακόμα και αυτό των νέων συλλήψεων. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Σε σχέση με την υπόθεση, η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Η ένσταση του Απόλλωνα θα εκδικαστεί στην μια το μεσημέρι αύριο Τετάρτη από τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ