Επεκτείνεται το Aphrodite Hills Resort

Πράσινο φως άναψε το Τμήμα Περιβάλλοντος στην αίτηση της Aphrodite Hills Resort για επέκταση στην υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάφο.

 Η αιτούμενη ανάπτυξη αφορά προσθηκομετατροπές/επέκταση της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 290 δωματίων και σουιτών, εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Κουκλιών, στην περιοχή Ραντί.

Όπως αναφέρεται σχετικά, τo προτεινόμενο έργο θα αποτελείται από ένα ενιαίο κτήριο δυναμικότητας 53 κλινών/σουιτών/διαμερισμάτων (1-4 υπνοδωματίων) και θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πέντε ορόφους.

 Το υπόγειο και το ισόγειο θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ως χώροι στάθμευσης. Το συνολικό ύψος του προτεινόμενου έργου θα είναι περίπου 22,25 μέτρα.

Το συνολικό εμβαδόν του τεμαχίου που θα φιλοξενήσει το προτεινόμενο έργο ανέρχεται στα 170,741 τ.μ., ενώ η έκταση που θα καταλαμβάνει, ανέρχεται περίπου στα 1,040 τ.μ.

Το τεμάχιο στο οποίο θα ανεγερθεί το προτεινόμενο έργο, στην παρούσα φάση χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας της εταιρείας Aphrodite Hills Resort Ltd.

Το προτεινόμενο έργο περιβάλλεται κυρίως με διάφορα κτήρια και υποδομές της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας, επαύλεων, γήπεδο γκολφ κ.ά.

 

 

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ