Έρχονται ξανά στην Κύπρο τα Goody's

Με δύο καταστήματα επιστρέφει στην Κύπρο η γνωστή αλυσίδα μπεργκεράδικων Goody’s μετά από απουσία τριών χρόνων από την αγορά.
 
Εκπρόσωπος της εταιρείας από την Ελλάδα, επιβεβαίωσε  την επιστροφή των Goody’s δηλώνοντας μάλιστα ότι θα ανοίξουν δύο καταστήματα. Ανακοινώσεις για την τοποθεσία των δύο καταστημάτων αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου.
 
Η επιστροφή των Goody’s θα γίνει με τη στρατηγική συνεργασία εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης στην Κύπρο.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος, η αγορά της Κύπρου έχει αρκετά καλές προοπτικές και τονίζει ότι έχει τεθεί στόχος η λειτουργία των δύο εστιατορίων μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.
 
 Τα Goody’s βρίσκονταν στην Κύπρο από το 1997, όταν άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στη Λεμεσό και σύντομα έφτασαν τα πέντε.
Ωστόσο, τo 2015 χρειάστηκε να αποχωρήσουν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που είχε η Lani Restaurants, που είχε την ευθύνη των εμπορικών σημάτων.
 
Ο όμιλος Vivartia, κλείνει το 2019 με εστιατόρια σε 12 χώρες και σχεδιάζει την επέκταση των Goody’s Burger House σε Κύπρο, Μάλτα και Σαουδική Αραβία και του σήματος Flocafe Espresso Room στο Κατάρ.
TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ