"Ντύθηκε" στα άπρα το Τρόοδος από το χαλάζι

Στα άσπρα "ντύθηκε" το Τρόοδος από το χαλάζι που έπεσε στην περιοχή. Ήδη ακρετοί δρόμοι έγιναν επικίνδυνοι και καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί. Η κακοκαιρία που επικρατεί από το πρωί σε πολλές περιοχές της Κύπρου έκανε έντονη την εμφάνιση της στα ορεινά. Για σήμερα και τις επόμενες μέρας, η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση.
 
Στην προειδοποίηση αναφέρεται ότι η ένταση της βροχόπτωσης ενδέχεται να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά.
 
Σήμερα Παρασκευή, αρχικά θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που στα παράλια αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Σταδιακά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενδεχομένως έντονες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
 Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως κοντά στα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα είναι μεμονωμένα και θα περιορίζονται κοντά στα παράλια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
 
TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ