Νέα δικαστική μάχη με εκατέρωθεν εφέσεις για την ποινή στα 4 στελέχη της πρώην Λαϊκής

Νέα δικαστική μάχη με εκατέρωθεν εφέσεις από Εισαγγελία και τα τέσσερα στελέχη της πρώην Λαϊκής που βρέθηκαν ένοχα, θα συνεχιστεί η επίμαχη υπόθεση για τη Λαϊκή Τράπεζα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εφέσεις από πλευράς κατηγορούσας αρχής αναμένεται να καταχωρηθούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή που εκπνέει το περιθώριο των 14 ημερών.

Από την άλλη πλευρά με την καταχώρηση εφέσεων κατά της καταδικαστικής απόφασης του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας προχωρούν τα τέσσερα πρόσωπα που καταδικάστηκαν με χρηματικές ποινές στην πρώτη ποινική υπόθεσης της πρώην Λαϊκής. Μάλιστα, οι δυο πρώτες εφέσεις καταχωρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι από τους δικηγόρους των Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, Ανδρέα Χαβιαρά και Μιχάλη Πικκή.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται ότι θα καταχωρηθούν και οι άλλες δύο των Παναγιώτη Κουννή και Νεοκλή Λυσάνδρου από τους δικηγόρους τους Ρίκκο Μαπουρίδη και Θανάση Κορφιώτη. Οι δυο πρώτες εφέσεις στρέφονται κατά της καταδικαστικής απόφασης του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, ενώ αυτές που θα καταχωρηθούν την ερχόμενη Δευτέρα συμπεριλαμβάνουν και την ποινή που επέβαλε το Δικαστήριο. Οι δικηγόροι των τεσσάρων αποφάσισαν να προχωρήσουν στην καταχώρηση εφέσεων μετά την δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα στους ιδίους ότι προτίθεται να ασκήσει έφεση κατά της ποινής που επέβαλε το Δικαστήριο στους πελάτες τους.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ