Κλείνουν δρόμους σε Λευκωσία, Λεμεσό και Τροόδος λόγω έργων

Σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω εργασιών που πρέπει να γίνουν στο οδικό δίκτυο θα πρέπει να κλείσουν κάποιους δρόμους σε Λευκωσία, Λεμεσό και Τρόοδος. Οι οδηγοί αναφέρει η Αστυνομία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Συγκεκριμένα:

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκειά τους κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.
Εργασίες στην πλατεία Τροόδους
Στην πλατεία Τροόδους, διεξάγονται από τις έξι το πρωί σήμερα, εργασίες τοποθέτησης ασφαλτικού οδοστρώματος. Από τις εργασίες επηρεάζεται η ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης, αφού κλείνει τμηματικά, ανά πάσα στιγμή, η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου. Η διέλευση των οχημάτων γίνεται εναλλάξ με το σύστημα “STOP & GO” με κατάλληλη σηματοδότηση και τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Οι εργασίες στην πλατεία Τροόδους, για τη σημερινή μέρα, θα ολοκληρωθούν στις πέντε το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και αύριο, μεταξύ των ωρών έξι το πρωί με πέντε το απόγευμα.


Ταυτόχρονα, εργασίες που εκτελούνται σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λάρνακας – Κοφίνου, εντός του χωριού Αγγλεισίδες, επηρεάζουν την τροχαία κίνηση. Λόγω των εργασιών, το τμήμα του δρόμου που επηρεάζεται, κλείνει τμηματικά, γύρω στα 50μ. και η διακίνηση της κυκλοφορίας γίνεται με την χρήση STOP & GO. Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου.

Στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των εργασιών για κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στις νότιες λωρίδες του δρόμου παράλληλα της περίφραξης του Νέου Λιμανιού, μεταξύ των οδών Σερίφου και Αγαρίστης.

Η διακίνηση τον οχημάτων θα γίνεται στο νέο ασφαλτικό οδόστρωμα που έχει κατασκευαστεί στα βόρεια. Για πρόσβαση στο κομμάτι αυτό, προς/από την οδό Αγαρίστης θα επιτρέπονται μόνον οι αριστερόστροφες κινήσεις.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ