Εντοπισμός φυτών κάνναβης και σύλληψη 37χρονου στη Λεμεσό

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΥΚΑΝ, σε κοινότητα της Επαρχίας Λεμεσού, όπου εντοπίστηκαν 30 φυτά και ποσότητα κάνναβης, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη 37χρονος.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, ο 37χρονος, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, συνελήφθη αρχικά για τα αδικήματα της μέθης και της πρόκλησης ανησυχίας.

Ακολούθως, εξασφαλίστηκε δικαστηριακό ένταλμα έρευνας σε οικία που ενοικιάζει στο Πραστείο Κελλακίου και την οποία χρησιμοποιεί περιστασιακά, αφού η μόνιμη κατοικία του βρίσκεται σε άλλη κοινότητα της Λεμεσού.

Κατά την έρευνα, συνέχισε, εντοπίστηκαν σε καταψύκτη ψυγείου, 90 γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με σύστημα φωτισμού, εξαερισμού και ύδρευσης, εντοπίστηκαν δυο φυτώρια που περιείχαν συνολικά 30 φυτά κάνναβης, ύψους 20 μέχρι 100 εκατοστών.

Ανακρινόμενος ο 37χρονος φέρει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ