Η Τρ. Κύπρου προνοεί για τη φύλαξη παιδιών στις απεργίες

  Έντονος προβληματισμός πολλών γονέων για το που θα αφήσουν τα παιδιά τους την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Η Τράπεζα Κύπρου, προκειμένου να διευκολύνει τους γονείς, τους κάλεσε  -αν επιθυμούν- να πάρουν τα παιδιά τους μαζί με 1 φίλο τους στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Τράπεζας στη Λεμεσό, στο Μουσείο Πιερίδη στη Λάρνακα και στο ξενοδοχείο «Αλμύρα» στην Πάφο και δώστε τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες.

Έμπειροι εκπαιδευτές, σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά μας, ηλικίας 5 – 12 χρόνων, από τις 7.15 π.μ. μέχρι και τις 3.15 μ.μ., χωρίς οποιανδήποτε χρέωση. Στο Πολιτιστικό Ίδρυμα, στο Μουσείο Πιερίδη και στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Λεμεσού, στα παιδιά θα προσφερθούν σνακς και χυμοί, ενώ στο Αλμύρα θα προσφερθεί και φαγητό.

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής στα πιο κάτω τηλέφωνα μέχρι τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

• Για το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου: τηλ. 28182, Έλενα Ευθυβούλου

• Για το Μουσείο Πιερίδη: τηλ. 45375, Μαριλένα Κυριακίδου

• Για το Ξενοδοχείο Αλμύρα: τηλ. 26888762, Guest Services Department

• Για το Εκπαιδευτικό Κέντρο Λεμεσού: τηλ. 55305, Κωνσταντία Ιωακείμ

Τονίζεται ότι οι εν λόγω εκδηλώσεις της Τράπεζας Κύπρου προορίζονται για υπαλλήλους της Τράπεζας Κύπρου, ωστόσο τα εν λόγω παιδιά μπορούν να συνοδεύονται από παιδιά (τουλάχιστον ένα φίλο τους) των οποίων οι γονείς δεν εργάζονται στην Τράπεζα.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ