Με τέσσερα βραβεία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ στα Βραβεία Τουρισμού

Ένα χρυσό, ένα αργυρό και δυο χάλκινα βραβεία εξασφάλισε ο ΟΠΑΠ Μαραθώριο Λεμεσού ΓΣΟ κατά τα πρόσφατα Βραβεία Τουρισμού (Cyprus Tourism Awards 2020).

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως «σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ κατέκτησε συνολικά 4 βραβεία, κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι».

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ κέρδισε, μαζί με το Δήμο Λεμεσού, το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Strategic Investment / Cooperation, το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Initiatives to extend the tourist season, για τη συμβολή του στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, καθώς και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Sports, για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.

Μαζί με την εταιρεία MUSKITA ALUMINIUM κατέκτησαν επίσης το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Initiatives to protect the environment / Raising awareness για την πρωτοβουλία GO BLUE.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία GO BLUE είναι μια περιβαλλοντική δράση που στόχο έχει την πραγματοποίηση μιας οικολογικής διοργάνωσης, σε συνδυασμό με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ