Στο νέο ΓΣΖ και στον Δημοτικό χώρο στάθμευσης στο Μακένζι δειγματοληψίες για κορωνοϊό στη Λάρνακα

 

Στον χώρο του νέου ΓΣΖ και στον Δημοτικό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται απέναντι από τις παγωταρίες στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, θα γίνονται δειγματοληψίες για κορωνοϊό στη Λάρνακα.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Υπουργείο Υγείας και ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της προσπάθειας για αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, θα λειτουργήσουν στη Λάρνακα δυο σημεία δειγματοληπτικού εργαστηριακού ελέγχου σε τρεις χιλιάδες άτομα στην επαρχία Λάρνακας».

Τα σημεία λήψης δειγμάτων είναι στο χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ και στον δημοτικό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, περιοχή Μακένζι, απέναντι από τις παγωταρίες.

Οι δειγματοληψίες άρχισαν σήμερα Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου στο χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ μόνο και θα διενεργούνται μέχρι τις πέντε το απόγευμα.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η λήψη δειγμάτων θα συνεχιστεί και στους δυο χώρους από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μέχρι την κάλυψη του αριθμού των δειγμάτων.

Τις δειγματοληψίες διενεργεί το ιδιωτικό εργαστήριο NIPD Genetics και θα είναι δωρεάν.   

Το κοινό που θα  προσέρχεται στα σημεία υποχρεούται να χρησιμοποιεί μάσκα προσώπου και να τηρεί την απόσταση των δύο μέτρων.

Το προσωπικό του Δήμου Λάρνακας θα φροντίζει ώστε να τηρούνται τα συγκεκριμένα μέτρα.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ