Σε 31 κλήσεις για βοήθεια και 18 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε 31 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, 19 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 15ης Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 16ης Σεπτεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πυρκαγιά, η οποία προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος, ξέσπασε η ώρα 12.02 σε ισόγεια οικία στην Παλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.33.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένες ζημιές έπαθε η κουζίνα. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην οροφή και για την κατάσβεση της χρειάστηκε να γίνει μερική αποδόμηση. Δεν κινδύνεψε κανείς.

Εξάλλου, χθες στις 18.27 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα Van το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην κοινότητα Ψημολόφου στην Επαρχία Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε 5 δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 18.55.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ