Ο Τραμπ επισκέφτηκε τον άρρωστο αδερφό του σε νοσοκομείο του Μανχάταν

Τον 72χρονο αδερφό του, Ρόμπερτ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, επισκέφτηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η επίσκεψη διήρκησε περίπου 45 λεπτά, με τον κ. Τραμπ να φοράει προστατευτική μάσκα καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο νοσοκομείο.

«Έχω έναν εξαίσιο αδελφό. Έχουμε μία τρομερή σχέση για πολύ καιρό, από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Ελπίζουμε πως θα γίνει καλά, αλλά ζει μια δύσκολη στιγμή» δήλωσε απερχόμενος, χωρίς να προσδιορίσει το ακριβές πρόβλημα υγείας του αδερφού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπερτ Τραμπ είναι ο μικρότερος αδερφός του Αμερικανού προέδρου, διαθέτοντας εξέχουσα θέση στην οικογενειακή επιχείρηση ακινήτων.

Για πολλά χρόνια ο 72χρονος συνήθιζε να απασχολεί τις κοινωνικές σελίδες του Μανχάταν, κυρίως για τις ερωτικές του περιπέτειες. Παρόλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διατηρήσει ένα χαμηλότερο προφίλ.

Σε μια συνέντευξη του 2016 στο New York Post, είχε περιγράψει τον εαυτό του ως μεγάλο υποστηρικτή του αγώνα του αδερφού του για τον Λευκό Οίκο. «Στηρίζω τον Ντόναλντ χίλια τοις εκατό» είχε αναφέρει, χαρακτηριστικά.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ