Ο καφές ΡΟΚΚΑ ‘’έπιασε δουλειά’’ στα εργοτάξια Χάρισε απολαυστική γεύση δροσιάς σε εργαζόμενους στα εργοταξία σε Λεμεσό και Πάφο!

Σε μια από τις πιο ζέστες μέρες του Καλοκαιριού, η ομάδα της Λαϊκό Κόσμος και του έτοιμου παγωμένου καφέ ΡΟΚΚΑ ‘’έπιασαν δουλειά’’ σε 3 μεγάλα εργοτάξια του Ομίλου Pafilia σε Λεμεσό και Πάφο.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα εργοτάξια και βρέθηκαν δίπλα σε δεκάδες εργάτες χαρίζοντας τους ένα απολαυστικό και συνάμα δροσιστικό διάλειμμα… 6 μοναδικών γεύσεων καφέ ΡΟΚΚΑ!

Όλοι οι εργαζόμενοι υποδεχτήκαν με ιδιαίτερη έκπληξη και χαρά την ομάδα του ΡΟΚΚΑ, κάνοντας  διάλειμμα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους παγωμένο καφέ και να πάρουν μια δόση δροσιάς, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι θερμοκρασίες ήταν στο κόκκινο.

Ο αγνός, έτοιμος παγωμένος καφές ΡΟΚΚΑ ξέρει να ανταποδίδει την αγάπη και τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου. Η εταιρεία Λαϊκό Κόσμος προγραμματίζει και άλλες παρόμοιες πρωτότυπες ενέργειες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο καφές ΡΟΚΚΑ αποτελεί την αγαπημένη σου επιλογή καφέ και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις και να ζήσεις μαζί του μία αξέχαστη εμπειρία περιπέτειας…

Όλη η ομάδα που ανέλαβε τη δωρεάν διανομή καφέ ΡΟΚΚΑ, τηρούσε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, φορώντας προστατευτική μάσκα και γάντια.

Για περισσότερες αPOKKAλύψεις, μπορείτε να ακολουθήσετε τον πιο αυθεντικό καφέ Pokka στις επίσημες σελίδες του στα SocialMedia, PokkaCyprus (Facebook)

και @PokkaCyprus (Instagram).

 

Pokka! LIVE the coffee experience!

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ