Αυστηρά πρόστιμα σε υποστατικά που παραβίασαν τα διατάγματα

Βαριά καμπάνα για υποστατικό στη Λευκωσία, το οποίο καλείται να πληρώσει πρόστιμο χιλιάδων ευρώ λόγω της παραβίασης των διαταγμάτων που αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. Την ίδια ώρα, οι Αρχές προχώρησαν σε συνολικά 1,158 ελέγχους μέσα από τους οποίους  προέκυψαν πάνω από πενήντα καταγγελίες σε υποστατικά και πολίτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το υψηλό πρόστιμο αφορά καφετέρια στη Λευκωσία η οποία εξυπηρετούσε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων από αυτόν που προβλέπουν τα διατάγματα και έλαβε πρόστιμο ύψους 8,000 ευρώ. 

Παράλληλα στη Λευκωσία προέκυψαν άλλες πέντε καταγγελίες σε υποστατικά, καθώς και επτά σε πολίτες, για τη λανθασμένη χρήση μάσκας, από συνολικά 97 ελέγχους.

Στη Λεμεσό έγιναν συνολικά 314 έλεγχοι και προέκυψαν συνολικά 19 καταγγελίες, εκ των οποίων οι έντεκα σε πολίτες και οι οκτώ σε υποστατικά. Σε ένα από τα υποστατικά έχει επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 1,500 ευρώ. 

Στη Λάρνακα έχουν διενεργηθεί συνολικά 281 έλεγχοι και προέκυψαν τρεις καταγγελίες σε υποστατικά και άλλες τρεις σε πολίτες. Στην Πάφο διενεργήθηκαν 139 έλεγχοι και προέκυψαν πέντε καταγγελίες σε υποστατικά και επτά σε πολίτες και στην Αμμόχωστο έγιναν 215 έλεγχοι και προέκυψαν δύο καταγγελίες σε πολίτες και μία σε υποστατικό.

Στην περιοχή της Μόρφου έχουν γίνει 112 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ