Η Cyfield σας στεγάζει στην καλύτερη περιοχή της Λευκωσίας

Τη νέα οικιστική πρόταση της σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Λευκωσίας, την Ακρόπολη, (γωνία Κίμωνος και 1ης Απριλίου), παρουσιάζει η Cyfield.

Πρόκειται για τη μοντέρνα πολυκατοικία "Ιφιγένεια", η οποία μπορεί να καλύψει πλήρως τις στεγαστικές ανάγκες όσων επιθυμούν να ζουν κοντά σε σχολεία, σε καταστήματα και όλων των ειδών τις υπηρεσίες. Σημαντικό πλεονεκτήματα της νέας πολυκατοικίας αποτελεί η εύκολη πρόσβαση προς όλα τα σημεία της Λευκωσίας.

Η νέα πολυκατοικία της Cyfield χαρακτηρίζεται από σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές και αποτελεί μια αναβαθμισμένη πρόταση για όσους επιζητούν υψηλά επίπεδα ποιότητας ζωής στην καλύτερη γειτονιά της Λευκωσίας.

Η "Ιφιγένεια", κτισμένη με τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς, διαθέτει ευρύχωρα και λειτουργικά διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων με μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης και αποθήκες.

Επίσης είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, αφού διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α΄, θερμική μόνωση, ανεξάρτητη κεντρική υποδαπέδια θέρμανση για κάθε διαμέρισμα, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, θυροκάμερες και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Η Cyfield γνωρίζοντας ότι η αγορά κατοικίας αποτελεί τη σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας, δίνει τεράστια σημασία στην ποιότητα κατασκευής, στην ακριβή παράδοση και στη διασφάλιση τίτλου ιδιοκτησίας για τους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ