Συνεχάρη την Επίτροπο του Παιδιού για το έργο της ο γ.γ. του ΑΚΕΛ

Η συνάντηση με την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού δεν είναι τυχαία δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού λέγοντας ότι το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι είναι τεράστιας σημασίας το πώς αναπτύσσονται τα παιδιά, σε επίπεδο κοινωνικής μόρφωσης και ακαδημαϊκών εμπειριών, καθώς η κοινωνία θα βασιστεί τα επόμενα χρόνια στα σημερινά παιδιά.
 
«Ως εκ τούτου έχει τεράστια σημασία για το ποιες συνειδήσεις θα διαμορφωθούν, πώς θα διαπαιδαγωγηθούν, πώς θα τους μεταχειριστεί η κοινωνία για να διασφαλίσουμε ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο από το σήμερα», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ωριαία συνάντηση με την Δέσπω Μιχαηλίδου.
 
Ο κ. Κυπριανού εξέφρασε ικανοποίηση για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, την οποία χαρακτήρισε παραγωγική.
 
Αντάλλαξαν, είπε, απόψεις γενικότερα για τα δικαιώματα των παιδιών αλλά και τις προτεραιότητες που έχει η Επίτροπος.
 
«Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο νιώσαμε την ανάγκη να επισκεφθούμε την Επίτροπο είναι να τη συγχαρούμε για τον τρόπο που χειρίζεται τα διάφορα ζητήματα μέχρι σήμερα». Θεωρούμε, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, ότι ασχολείται με την ουσία των θεμάτων, οι παρεμβάσεις της είναι πολύ σωστές και ουσιαστικές και «χαιρόμαστε γιατί ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της σε τόσο υψηλό βαθμό».
 
TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ