Αναμένουν τελεσίδικες απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις για την τραγωδία στη Λακατάμια

Έδωσε κατεύθυνση η νεκροτομή… αναμένουν εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να λυθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ο «γρίφος» πίσω από την τραγωδία στη Λακατάμια, που ήρθε στο φως το βράδυ της Δευτέρας με τον εντοπισμό δύο πτωμάτων στο διαμέρισμα της οδού Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των νεκροτομών, ο θάνατος των δύο προσώπων προήλθε από αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ, προκληθείσα από πυροβόλο όπλο. Στα άψυχα σώματα τους φέρουν από ένα τραύμα από σφαίρα ο καθένας. Η γυναίκα έφερε τραύμα στο λαιμό και ο 56χρονος άντρας τραύμα στο στήθος.

Η νεκροτομή φαίνεται να έδωσε στους ανακριτές κάποιες απαντήσεις ως προς το ποιος τράβηξε πρώτος την σκανδάλη, ωστόσο τελικές απαντήσεις θα δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις (dna) και η βαλλιστική εξέταση, ενδεχομένως και σήμερα. Εξετάσεις που αναμένεται να δώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας απάντηση στο ποιος τράβηξε πρώτος τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου, που βρέθηκε δίπλα στις σορούς που κείτονταν στο σαλόνι του διαμερίσματος, στο οποίο διέμενε ο άτυχος 56χρονος. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η 44χρονη είχε μεταβεί στο διαμέρισμα του ώρες πριν εντοπιστούν νεκροί.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαφανεί και το κίνητρο πίσω από την τραγωδία με θύματα τους άτυχους Χριστάκη Χριστοδούλου και Νίκη Σιεφταλή.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ