Ξανακτύπησαν σε κεραίες τηλεφωνίας: Νέα διπλή επίθεση τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλονται δυο φωτιές που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σταθμό τηλεπικοινωνιών και σε κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη έγινε αντιληπτή από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές για φωτιά σε ύψωμα νότια της κοινότητας Παλώδιας. Στη σκηνή μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο η φωτιά έσβησε από μόνη της. Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, προκαλώντας ζημιές σε εξοπλισμό του σταθμού τηλεπικοινωνιών.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στην ίδια περιοχή, γύρω στις 3.45, σε κεραία κινητής τηλεφωνίας παρά το αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία διαπίστωσε πως και σε αυτή την περίπτωση, τέθηκε κακόβουλα.

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες, στη Λεμεσό, καταγράφονται περιστατικά εμπρησμού και απόπειρας εμπρησμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ενώ να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη απόπειρα εμπρησμού στο ίδιο σημείο στην περιοχή Παλώδιας.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ