Τραγωδία Λακατάμιας: Ψάχνουν απαντήσεις στις σημερινές νεκροτομές

Απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την τραγωδία στη Λακατάμια το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να δόσουν οι νενομισμένες νεκροτομές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας επί των σορών του Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 ετών, και της Νίκης Σιεφταλή, 44 ετών.

Από τα ευρήματα των ιατροδικαστών αναμένεται πως μεταξύ άλλων ότι θα ξεκαθαρίσει και το ποιος πάτησε τελικά πρώτος τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου που βρέθηκε δίπλα στα άψυχα σώματα των δυο θανόντων.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των ανακριτών, βρίσκεται και ένα χειρόγραφο σημείωμα του 56χρονου, το οποίο άλλαξε άρδην την πορεία των ερευνών. Αποτέλεσμα να διερευνάται πλέον από την Αστυνομία δολοφονία και αυτοχειρία.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία σύμφωνα με την πορεία των ερευνών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η τραγωδία να γράφτηκε μεσημέρι και όχι βράδυ όταν εντοπίστηκαν από οικείους τους που τους αναζητούσαν μάταια επί ώρες. Και αυτό διότι οι γείτονες δεν άκουσαν τους πυροβολισμούς από το κυνηγετικό κατά τις διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα η κόρη της 44χρονης και συγγενικά πρόσωπα του 56χρονου, τους αναζητούσαν για ώρες. Οι αγωνιώδεις προσπάθειες τους τους οδήγησαν στο διαμέρισμα του Χριστοδούλου στη Λακατάμια, όπου και χτύπησαν την κύρια είσοδο. Δεν πήραν όμως οποιαδήποτε απάντηση με αποτέλεσμα να σπάσουν την πόρτα.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ